22 blockchain projesi reddite ethereum olceklendirme cozumu sundu

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Solana ve Matic Network de dahil olmak üzere en az 22 blockchain projesi; Ethereum ölçeklendirme önerilerini, token projesi olan Reddit için sundu.

Ethereum geliştirme stüdyosu ConsenSys’in eski bir üyesi olan Evan Van Ness, projeleri Pazartesi günü güncellenen Reddit gönderisinde açıkladı. Bu projeler şunlar: StarkWare, Dragonchain, Matic Network, Solana, Everest, xDai and Splunk, OMG Network, NEAR, Fuel Labs, Raiden, Connext, Arbitrum, Aztec, MatterLabs, Abridged & Kchannels, SKALE, Syscoin, Meter, Dapp Solutions, Hubble Project, Minter and Celer.

Geçen ay Reddit’le Ethereum Vakfı ortaklık kurdu ve blockchain geliştiricilerini; ERC-20 tokenlerini kullanıcılara dağıtmak için yeni girişimini destekleyecek Ethereum ölçeklendirme çözümlerini sunmaya davet etti.

Reddit sırasıyla r / Cryptocurrency ve r / FortniteBR üyelerine verilecek iki ERC-20 tokenını (MOON ve BRICK) beta test ediyordu. Ancak, Ethereum’un mevcut işlem hızının (saniyede işleyebileceği işlem sayısı) şu anda saniyede 10 ila 20 işlemle sınırlı olmasından dolayı işlem ücretlerinden ve ağ tıkanıklığından muzdarip olan Reddit, daha hızlı ve daha ucuz tekliflere açık olduğunu bildirdi.

Solana Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su Anatoly Yakovenko, yakın zamanda Solana’nın 5 günlük Reddit görevinin tamamını 5 dolardan daha az bir ücret karşılığında 5 dakika içinde tamamladığını söyledi.

Detayları veren Yakovenko, Reddit’in token’ının 2 saniyenin altında 64 işlem gerçekleştirdiğini söyledi; 204.800 token aktarımı ve puan talebi 40 saniyede tamamlandı – Solana, 5 dakikada 75.520 jeton yaktı. Yakovenko, “Hepsi, Solana’nın ana ağındaki 130 doğrulayıcıyla birlikte gerçekleşti,” diye ekledi.

Blockchain projeleri ve geliştiricilerinin teklifleri sunmaları için 31 Temmuz’a kadar zamanları vardı. Listelenen 22 projenin yanı sıra daha fazla projenin tekliflerini Reddit’e sunup sunmadığı henüz açık değil.

Nihayetinde Reddit, “ana ağda yüz binlerce token kullanıcısını destekleyecek ve tüm Reddit kullanıcıları için (aylık 430 milyon kullanıcı) ölçeklenme problemini halledebilecek” bir çözüm arıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!