3 analist populer altcoin yfideki tahminlerini acikladi iste seviyeler

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Üçüncü çeyrek popüler altcoin Yearn Finance (YFI) için acımasız bir satışla sona eriyor. Kripto para projesi, YFI yüzde 39 oranında düştüğü için büyük bir darbe aldı.  12 Eylül’de 44.026 dolara kadar yükseldikten sonra YFI, yüzde 78 oranında düştü. Şimdi analistler YFI’de sırada ne olduğunu tahmin etmeye çalışıyor. Popüler bir analiste göre, Yearn Finance’in tokeni 6.229 dolara düşme riski taşıyor.

Popüler altcoin Yearn Finance (YFI), son dönemde ciddi bir düşüş yaşıyor. Yatırımcıların endişeli bekleyişi sürerken bir analistten korkutan tahmin geldi. Ünlü analist Cantering Clark’a göre, Yearn Finance’in tokeni 6.229 dolara düşme riski taşıyor.

Piyasa analisti Alex ise YFI’nin en son düşüşünün alternatif kripto para birimi (altcoin) piyasasında daha geniş bir düşüşün bir parçası olarak geldiğini söyledi. Bununla birlikte analist, hisse senedi piyasasının yeşil renkte kalması durumunda düşüş eğiliminin duracağını tahmin ediyor: Piyasa analisti konuya yönelik şunları söyledi:

Altcoin’ler bir gecede öldü.  Bana göre karamsarlık aşırı. ABD seansı sırasında risklerin arttığını varsayarsak (yani hisse senedi piyasalarında kan banyosu olmazsa) güçlü bir sıçrama bekleyin. Yüzde 10 muhtemelen iyi. YFI bile düz bir çizgide düşmüyor…

Popüler analist Yashu Gola’ya göre, Yearn Finance “Falling Wedge (Düşen Kama)” modelini oluşturuyor. Düşen Kama, geniş başlayan ancak varlığın fiyatı düştükçe daralan bir yükseliş tersine dönüş modelidir. Analiste göre, model verileri ışığında YFI 23.210 dolara çıkabilir. Yashu Gola’ya göre, YFI’nin koparma hedef aralığı 30.000 doların üzerindedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!