6dan fazla tahmini tuttu analist bu altcoin astronomik patlayacak

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Birçok tahmini tutan usta analist Smart Contracter, yeni kripto para tahminlerini paylaştı. Analist, devasa yükseleceğini düşündüğü altcoin projelerini açıkladı.

Başarılı analist Smart Contracter, Aave’nin astronomik patlamasını izleyebileceğine inandığı bir altcoin projesini açıklıyor. Smart Contracter, Twitter’daki 84.000 takipçisine, Cream’in (CREAM) merkezi olmayan borç verme ve borç alma liderinin izinden gidebileceğini söylüyor. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Aave pompaları %300 daha yüksek olduğunda, herkes “bir sonraki patlayacak kripto parayı” aramaya başlayacak. Sıradaki Aave CREAM… Güçlü görünüyor ve CREAM bir sonraki… Hadi gidelim. 

Eskiden ETHlend (LEND) olarak adlandırılan Aave, başlangıcından bu yana %58.210 oranında büyüdü. Smart Contracter’e göre, eşler arası bir kredi platformu olan CREAM 75 dolardan 10 katlık bir büyümenin ortasında. Analiste göre, bu çok gerçek bir fırsat ve token 750 dolara yükselecek.

Bu makaleyi yazım sırasında CREAM, CoinGecko’ya göre geçen haftaya göre %137 artışla 156 dolardan işlem görüyor.  Aave’ye gelince, Smart Contracter konsolidasyondan çıkmasını beklediği için kripto paranın kazanımlarının henüz bitmediğine inanıyor. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bence AAVE için bir sonraki adım şimdi başlıyor. 250 dolar programlandı, muhtemelen daha yükseğe gidecek…

bitmainturkiye.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Smart Contracter Bitcoin’de 3.200 dolar, 2020 rallisi, 2020’nin büyük Bitcoin çöküşü ve daha fazlasını bildi. Ayrıca analist, geçtiğimiz birkaç ay içinde daha kısa vadeli fiyat hareketleri de doğru öngördü. Örneğin; Bitcoin‘in bu yılın başlarındaki rallisi ve Şubat ayının ortasında kripto pazarındaki düşüş çağrısı gibi.

Analist bu tahminlerinde de yüksek başarı oranı yakaladı. Smart Contracter, Bitcoin’in birikim aralığını bulup 23.000 dolara doğru geri çekilirken  genel bir altcoin piyasası düzeltmesini zorlayacağını belirtti. Usta analist bu tahmininde de haklı çıktı ve altcoin kanamasını önceden haber verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!