9 temmuz btc eth xrp bch bsv ada ltc bnb cro eos fiyat analizi

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye – Bitcoin hedefe bağlı bir şekilde hareket ediyor ve altcoinlerin de toparlandığını görüyoruz. Bu durum altcoinlerden büyük kazançlar elde etmek isteyen traderlar arasında artan ilgiyi gösteriyor.

Altcoinler bu hafta yükselişe geçti ve bu durum Bitcoin’in (BTC) hakimiyetini % 63’e düşürdü. Pantera Capital’in kurucusu Dan Morehead, altcoinlerin önümüzdeki birkaç yıl içinde CoinMarketCap’ta en üst sırada yer alan Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğine inanıyor. Bu, Morehead’in Bitcoin fiyatı üzerinde olumsuz olduğu anlamına gelmez, çünkü ünlü firma Bitcoin’in de yükselişe geçeceğini ifade etmişti. Ancak firma altcoinlerin daha fazla yükseleceğini düşünüyor.

Bununla birlikte, yatırımcılar neye yatırım yaptıklarına dikkat etmelidir, çünkü pump ve dump planları ve likidite sorunları birçok altcoini rahatsız etmeye devam etmekte. Örneğin, son zamanlarda Dogecoin (DOGE) % 80’lik fiyat pump’ını hatırlatalım.

Bu tür zorluklar, güçlü temeller tarafından desteklenmediğinde, birkaç yatırımcı için felaketle sonuçlanabilir. Riskli yatırımlara karşı bir uyarı olarak, @Dogecoin Twitter hesabının operatörü yatırımcılara hitap etti ve “FOMO ya da manipülasyona” düşmek yerine satın almadan önce gerekli özeni göstermeye çağırdı.

Bir CryptoCompare raporuna göre, Bitcoin’in hedefe bağlı eylemi nedeniyle, kripto türevleri hacimleri Haziran ayında % 35.7 düştü. Ancak, Chicago Ticaret Borsası’ndaki Bitcoin opsiyon işlem hacmi Haziran ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Opsiyon ticaretinin deşifre edilmesi zordur çünkü uzmanlar çeşitli işlem fiyatları kullanarak çeşitli karmaşık stratejiler benimser. Bu nedenle, traderlar para arama seçeneğinin aşırı derecede satın alındığını görürlerse heyecana kapılmamalılar.

Son iki gün boyunca 50 günlük basit hareketli ortalamada (9,376 $) durduktan sonra, Bitcoin (BTC), daha yüksek seviyelerde talebi işaret ettiği için pozitif bir işaret olan direncin üzerine çıktı.

Boğalar fiyatı 50 günlük SMA’nın üzerinde sürdürebilirse, 9,795,63 $ ve sonra 10.000 $’a bir ralli mümkün. Şu anda, her iki hareketli ortalama da düzdür ve göreceli güç endeksi 50’nin biraz üzerinde yer alıyor. Bu durum da birkaç gün daha menzile bağlı eylemi göstermektedir.

Boğalar BTC / USD kurunu 10.000 – 10.500 $ direnç bölgesinin üzerine çıkarabilirse bu görüş geçersiz kılınacaktır. Ancak, bu şu an için yokuş yukarı bir görev gibi görünüyor.

Parite mevcut seviyelerden aşağıya inerse ve yükselen kanalın eğilim çizgisinin altına düşerse, trend ayılar lehine dönecektir. Böyle bir durumda, 8.130.58 dolarlık seviyelere doğru daha derin bir düzeltme mümkündür.

Ethereum (ETH) 216.006 $ ile 253.556 $ arasında birleşmeye devam ediyor. Boğalar fiyatı 253.556 $ genel direnç seviyesinin üzerine itmeye çalışacak. Eğer başarılı olurlarsa, yükseliş trendinin bir sonraki hedef olan 288.599 $ ile devam etmesi muhtemeldir.

Her iki hareketli ortalama da yükseliyor ve RSI 60’ın üzerine çıktı. Bu durum boğaların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor.

Ancak, ayılar 253.556 dolarlık genel dirence karşı güçlü bir savunma yapacaklar. CoinMarketCap’te ikinci sıradaki kripto para birimi bu seviyeden düşerse, fiyatın aralığa bağlı eylemine birkaç gün daha devam etmesi bekleniyor.

İlk zayıflık işareti, her iki hareketli ortalamanın altında bir kırılma olacak ve ETH / USD kuru 216.006 $’ın altında bir kırılmada negatif bir görüntü ortaya koyacak.

XRP 7 Temmuz’da düştü ancak 20 günlük üssel hareketli ortalamada (0.184 $) destek buldu. Duyguların yükselişe geçtiğini ve alıcıların daha düşük seviyelerde birikim yapmak üzere düşüşleri kullandığını gösterdiği için bu olumlu bir işarettir.

Bugün, boğalar dördüncü sıradaki kripto para birimini CoinMarketCap’te düşüş trendi çizgisinin üzerine taşımaya yeniden başladı. İlk hedef $ 0.214616. Eğer bu seviye aşılırsa ralli, 0.235688 $’a kadar uzayabilir.

Olumsuz tarafta ise boğaların yükselmeye başlayan 20 günlük EMA’yı savunması muhtemel ve RSI pozitif bölgeye atladı. Bu, boğalara küçük bir avantaj öneriyor.

Ayılar XRP / USD kurunu düşüş trendi çizgisinin ve 20 günlük EMA’nın altına indirirse, bu olumlu görüş geçersiz olacak.

Bitcoin Cash (BCH) son iki gündür 245.49 $ seviyesinde dirençle karşı karşıya kaldı, ancak boğalar fiyatın 50 günlük SMA’nın (237 $) altına düşmesine izin vermedi. Bu durum olumlu bir işaret.

Boğaların CoinMarketCap’te beşinci sıradaki kripto para birimini 245.49 $’ın üzerine çıkarması muhtemel. Bu durumda fiyat 260 dolara ve bunun üzerinde 280.47 $’a yükselebilir. Bu direncin üzerinde bir kırılma BCH / USD paritesini 360 dolara itebilir.

Parite 260 $ veya 280.47 $’dan aşağı düşerse bu görüş geçersiz kılınacaktır. Böyle bir durumda, kurun hedefin içindeki kalışını uzatması muhtemeldir.

6 Temmuz’da yaşanan % 26.12 rallisinden bu yana, Bitcoin SV (BSV) kazançları sağlamlaştırıyor. Olumlu olan, altcoinin 50 günlük SMA’daki (180 $) acil desteğin altında bile kırılmamış olması.

Bu, boğaların pozisyonlarını aceleyle kapatmadıklarını gösteriyor. Zira CoinMarketCap’te altıncı sıradaki kripto para birimini 200 $’dan çıkıp bir sonraki 227 $’ lık hedefe yükseleceğini tahmin ediyorlar. Boğalar bu hareketi önümüzdeki birkaç gün içinde deneyebilirler.

Eğer ivme yükselebilir ve alıcılar BSV / USD paritesini 227 doların üzerine çıkarabilirse, yeni bir yükseliş eğilimi olması muhtemeldir. Böyle bir hareketin ana hedefi 308 $ seviyeleri.

Ancak, ayıların BSV / USD paritesini hareketli ortalamaların altına indirmeye çalışması gibi başka planları da olabilir. Başarılı olursa bu durum, 6 Temmuz rallisinin bir sapma olduğunu gösterecek.

Cardano (ADA), 7 Temmuz’da 0.10 – 0.11 $ sert genel direnç bölgesinin üzerine çıktı ve minimum fiyat hedefi 0.20 $ olan büyük bir dip işlemini tamamladı.

Ancak, bu kadar uzun bir dipten ayrıldıktan sonra, fiyat genellikle kırılma seviyesini yeniden test eder. Bu seviye de 0,11 dolar seviyesi. Boğalar dip değeri 0.11 dolara satın alırsa, bu seviyede yeni bir katın oluşumunu gösterecek.

Tersine, CoinMarketCap’te yedinci sıradaki kripto para birimi 0.11 – 0.10 $ destek bölgesinin altına düşerse, mevcut kırılmanın bir boğa tuzağı olduğunu düşündürecek.

Son birkaç gündeki keskin ralli, RSI’yi genellikle kısa vadeli bir zirveye işaret eden 80 seviyesine itti. Bu nedenle, ödül / risk oranı olumsuz yönde değiştiğinden, hedef fiyatlarının daha yüksek olması yerine düşüşleri satın almak için bir düzeltme beklemek daha iyidir.

Ayılar 6 ve 7 Temmuz’da 50 günlük SMA’yı (44 $) savuştursa da, düşüşlerde birikmeyi öneren Litecoin’i (LTC) 20 günlük EMA’nın (43 $) altına indiremediler.

Bugün, boğalar CoinMarketCap’te sekizinci sıradaki kripto para birimini 50 günlük SMA’nın üzerine itti. 45.3501 $ ‘lık küçük bir direnç var, ancak boğalar fiyatı bunun üzerine çıkarabilirse, kartlarda 51 $’ a bir hareket olacak.

Pozitif bölgedeki yavaş yavaş yükselen 20 günlük EMA ve RSI da boğalara bir avantaj sunuyor.

Bununla birlikte, LTC / USD kuru 45.3501 $ ‘dan düşerse, 20 günlük EMA’ya dalabilir. Bu desteğin altındaki bir kırılma zayıflığa işaret edecektir.

Binance Coin (BNB) son üç gündür keskin bir şekilde yükseldi, bu da boğaların oyuna geri döndüğünü gösteriyor. Yukarı yönlü hareket her iki hareketli ortalamanın üzerinde seyretti ve bir sonraki direnç seviyesine 18.1377 $’a çıktı.

İvme devam ederse, CoinMarketCap’in dokuzuncu sıradaki kripto varlığı 18.1377 $’ın üzerine çıkabilir ve 21.50 $’a yükselebilir. 20 günlük EMA (16 $) artmaya başladı ve RSI 60 seviyenin üzerine çıktı, bu da boğalara bir avantaj sunuyor.

Ancak, ayıların havluyu kolayca atması olası değildir. Ralliyi daha önce iki kez yaptıkları gibi 18.1377 $’da durdurmaya çalışacaklar. Bu nedenle, traderlar, bu seviyeye dikkat etmeli. Çünkü BNB / USD kuru ondan geri çekilirse, hedefe bağlı eylemin birkaç gün daha uzaması muhtemeldir.

Crypto.com Coin (CRO), daha yüksek seviyelerde talep göstererek kuzeye doğru yoluna devam etti. Bu yukarı yönlü hareket 0.15306 $’a ulaşabilir.

Ayılar, 0.15306 $ seviyesini agresif bir şekilde savunarak küçük bir düzeltme veya konsolidasyona neden olacaktır. 20 günlük EMA’nın (0,12 ABD Doları) altında bir kırılma, daha derin bir geri çekilmenin ilk göstergesi olacak.

Tersine, eğer momentum söz konusu olursa ve boğalar CoinMarketCap’te 10. sıradaki kripto para birimini 0.15306 doların üzerine çıkarırsa, bir sonraki hedef 0,20 dolar olacak.

EOS 7 Temmuz’da fiyat düzeltmesi yaşadı. Bu durum boğaların düşüşleri satın aldığını ve pozisyonlarını kapatmak için acele etmediğini gösteriyor. Boğalar bugün fiyatı 2.6209 $ seviyesindeki anlık direncinin üzerine çıkardı.

CoinMarketCap’in 11. sıradaki kripto para birimi şimdi 2.8319 $ ‘a yükselebilir ve momentum devam ederse, bu genel direncin üzerinde bir kırılma olasılığı artar. EOS / USD kuru 2.8319 $’ın üzerinde kapanırsa, ralli 3.1104 $’a kadar uzayabilir.

Ancak, ayılar 2.8319 $ ‘a güçlü bir savunma yapacaklar. Parite bu seviyeden düşerse, birkaç gün daha hedefe bağlı kalabilir. Fiyat hareketli ortalamaların üzerinde kaldığı sürece, boğalar ayılar üzerinde küçük bir avantaj sağlar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!