altcoin gelistiricisi kripto girisimleri icin 20 milyon dolarlik fon kurdu

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Cardano’nun geliştirici platformu IOHK, Los Angeles merkezli Wave Financial ile birlikte kripto projeleri için 20 milyon dolarlık bir “cFund” kurdu.

Fon, Cardano ve kurumsal blockchain ATALA gibi diğer IOHK teknoloji girişimlerini kullanan girişimlere ve erken aşamadaki işletmelere yatırım yapmak için geniş bir sistem oluşturuyor.

Taahhütler, hisse senedi veya token stake’leri için 250.000 ila 500.000 dolar arasında değişiyor.

cFund, 50/50 oranında ortak bir girişimdir: IOHK 10 milyon dolarlık destek koydu ve Wave de diğer yarısını dış yatırımlardan toplamayı planlıyor.

IOHK genel danışmanı Nathan Keiser cFund’un baş yatırım sorumlusu olacak. Bir IOHK sözcüsü, cFund’ın yeni girişimleri de destekleyen EMURGO (Cardano’nun ticari kolu) ile üst üste binmediğini söyledi.

Kaliforniya, Wave Financial’in bu yılın başlarında 20 milyon dolar değerindeki Kentucky Bourbon viski tedarikini de düzenledi.

İki taraf da aylardır görüşüyordu; ancak koronavirüs salgını nedeniyle fonun lansmanı ertelendi. Hem Hong Kong merkezli IOHK hem de Wave, fonun yatırım yapmak için projeleri seçmeye başlayıp başlamadığını yorumlamayı reddetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!