avukat xrpnin fiyati ripple davasi ile yapay olarak bastiriliyor

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Hukuk bürosu Hogan&Hogan’dan Jeremy Hogan, SEC’in Ripple’a karşı açtığı davayla ilgili yorum yapan en son avukat oldu. Hogan, “Bu XRP coin’i ya hep ya hiç” ifadelerini kullandı. Aralık ayından bu yana davayı detaylı olarak incelediğini iddia eden Hogan, dava Ripple lehine giderse XRP’nin fiyatının 2-3 kat artacağını varsaymanın “mütevazı bir tahmin” olacağını iddia etti.

Alternatif olarak Hogan, davanın zayıf bir şekilde sone ermesi ve SEC’in Ripple’ın işlemleri tamamen finanse etme yeteneğini engellemesi; Ripple’ı kapanmaya zorlaması durumunda XRP’nin sıfıra düşebileceğini iddia etti.

Bununla birlikte, AMBCrypto’da yer alan bir habere göre; Ripple’ın operasyonlarını yürütmek için fiziksel varlıklara çok fazla güvenmeyen bir teknoloji şirketi olduğu göz önüne alındığında bu durum pek olası değil. En kötü senaryoda Ripple iş modelinde önemli bir bozulma bekleyebilir; ABD merkezli yatırımcılarla iş yapmayı bırakırken aynı zamanda kendisini yurtdışına da dahil etmeyi düşünebilir.

Avukat ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Bana göre özellikle kısa vadede XRP’nin olumlu bir duruma geçmesi, olumsuz bir yöne eğilmesinden en az 2-3 kat daha ağır basıyor.”

Popüler avukat ayrıca XRP’nin fiyatının Ripple’a karşı mevcut davayla yapay olarak bastırıldığını öne sürdü. Hogan’a göre sonuç ne olursa olsun, Ripple için “öldürücü bir darbe” olmayacak:

“Benim vardığım sonuç, SEC davasının en olası sonucunun, 2013-14 ve belki 2015 satışları için büyük bir para cezası veya XRP’nin satışında bir tür kontrol veya sınırlamayı içeren bir anlaşma olacağı yönünde.”

Hogan’dan önce BSV Law’dan Gabriel Shapiro, Ripple’ın geleceği hakkında yorum yapan en son kişiydi. Ripple’ın SEC’e kayıtlı bir şirket olması durumunda XRP’nin kendisini kurtarabileceğini öne sürdü. Bu durum dijital varlık olarak XRP’nin faydasını yok edecek olsa da, XRP’den değer üretmenin yine de çeşitli yolları olacağını iddia etti.

İlginç bir şekilde, bitmainturkiye.com tarafından daha önce de bildirildiği gibi Ripple yöneticileri ABD’deki “düzenleyici belirsizliği” bir endişe olarak belirtmiş ve hatta bu sorunun üstesinden gelmek için yurtdışına taşınmayı tartışmışlardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!