axs ucuyor analistten dev tahmin

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

AXS fiyatı bugün %62’lik bir artışla hızla ilerliyor ve bu, Kasım 2020‘de verilerin başlamasından bu yana en iyi gün olmasını sağlıyor. AXS fiyatı sadece bir ayda piyasa kan kaybederken neredeyse %800 arttı. Axie Infinity, %261.8 Fibonacci uzantısının direncini 26.41 dolarda aştı ve şimdi 35.47 dolarda %361.8’lik uzantının üzerinde. Kripto para için daha yüksek fiyatlar öngörülüyor.

AXS fiyatı bu hafta %100 arttı ve çubuk grafiklerde yükselişe geçen bir haftaya girdi, zayıf hisse sahiplerinin tasfiyesini teyit etti ve bu ay %550 kazanç elde eden ralliyi sürdürdü. Fibonacci katmanlarına ve diğer grafik formasyonlarına dayanarak, Axie Infinity daha yüksek fiyat seviyelerine ilerlemek için hazırlanıyor. AXS fiyatı, her zaman diliminde göz kamaştırıcı kazançlarla kripto para birimi sahnesinde patladı ve Axie Infinity günlük ve haftalık Göreceli Güç Endekslerini (RSI) aşırı alım bölgesine doğru itti.

Bu FOMO’nun yeni bir örneği ve CryptoKitties’ten ilham alan bir protokol için dikkat çekici gelişme. 13 Temmuz’daki bir FXStreet makalesinde ana hatlarıyla belirtildiği gibi, Axie Infinity, “Ethereum Blockchaini üzerine inşa edilmiş Blockchain tabanlı bir trading ve yetiştirme oyunudur.” Popülaritesinin en önemli aracı, kümülatif gelir açısından PancakeSwap ve diğer önde gelen dApp’leri geride bırakan oynaması ücretsiz modeldir.

bitmainturkiye.com‘dan ana hatlarıyla takip edilebileceği gibi, zorlayıcı hikaye, özellikle 22 Haziran’ın en düşük seviyesi 2,78 dolardan bu yana AXS fiyatına yansıyor. 6 Temmuz’daki 77 günlük kupa tabanından çıkış, gelecekte daha iyi sonuçların olduğunun teyidiydi ve Axie Infinity tabanın kırılmasından %245 yükseldiği için durum böyle oldu.

Kupa tabanının ölçülen hareketi yaklaşık %337 olup, AXS fiyat hedefini 51,34 dolar veya mevcut fiyattan %36 kazanç olarak tamamlamaktadır. Ölçülen hareketin yerine getirilmesi, yalnızca 44,52 dolarlık %461,8’lik uzatma tarafından engelleniyor. Fibonacci seviyesinde Axie Infinity rallisinin bir sonucu, mevcut fiyattan %18’lik bir kazanıma eşit olacaktır.

Bununla birlikte, momentum daha fazla ivmeye yol açarak AXS fiyatının Kasım 2020’nin yükseğinden Nisan’ın yükseğine kadar uzanan üst trend çizgisine ilerleme potansiyelini açıyor. Axie Infinity trend çizgisinin mevcut pozisyonu, mevcut fiyattan %168’lik bir getiriyi temsil eden 101 dolardır. Günlük RSI’nin şu anda düşüş eğiliminde bir sapma gösteriyor ve bu da AXS fiyatı için momentumun yavaşladığını gösteriyor. Bu nedenle, kilit Axie Infinity destek seviyeleri 15 Temmuz’un yükseği 29.86 dolar, 19 Mayıs’ın düşüğü 26.12 dolar.

Axie Infinity, çoğu zaman diliminde göz kamaştırıcı AXS fiyat artışlarıyla kripto para birimi kompleksinden ayrılmaya devam ediyor. Avansın momentumu ve fiyat yapısından kaynaklanan tahminler göz önüne alındığında, ek kazanç potansiyeli yüksek görünüyor. Axie Infinity’nin üst trend çizgisine ulaşıp ulaşamayacağı zor bir soru, ancak geçen ay gösterilen bağlılık ve duygu, bunun tamamen mümkün olduğunu gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!