binancein airdrop duyurusu sonrasi populer altcoinde sert volatilite

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye – Kripto para borsası Binance’in hamleleri kimi kripto para birimleri için önemli artışlar sağlıyor. Bu hamleler kripto para biriminin gelişimini sağladığı gibi fiyatına da önemli ölçüde etki ediyor

Binance konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yaklaşmakta olan XPR airdropunu destekleyeceğini ve Metal (MTL) tutan kullanıcılara dağıtacağını açıkladı. Anlık görüntü alımının 9.773.868 Ethereum blok yüksekliğinde veya 30/03/2020 18.30 (Türkiye Saati) civarında gerçekleşmesi bekleniyor.

Borsa konuyu daha da detaylandırarak şu ayrıntılara yer verdi:

Anlık görüntü sırasında para yatırma veya çekme işleminedevam edilen MTL tokenleri MTL bakiyenizde sayılmaz. Lütfen anlık görüntüdenönce para yatırma ve çekme işlemlerinin tamamlanması için yeterli zamanayırdığınızdan emin olun.

1 MTL’nin altındaki MTL bakiyeleri (açık ticaret emriolanlar dahil) XPR almak için uygun olmayacaktır.

Alt hesaplarda tutulan MTL bakiyeleri, karşılık gelen anahesapla birleştirilecektir. Alt hesaplara ayrı ayrı XPR verilmeyecektir.

XPR’nin Binance üzerinde satılması ve listelenmesi için XPR,Binance’in diğer tüm coin / tokenler için yaptığı gibi aynı kapsamlı listelemeinceleme sürecinden geçecektir. Bu airdropun desteklenmesi XPR ‘ninlistelenmesini garanti etmez.

XPR tokenleri kullanıcılara anlık görüntü alımından sonraki14 gün içinde dağıtılacaktır.

Haberin ardından Metal Token almak isteyenlerin Binance borsasında ciddi alım yapmak istemesi neticesinde Metal’in fiyatı  % 40 oranında yükseldi.

Gün içerisinde 0,43 dolar seviyelerine kadar yükselen Metal, yazının yazıldığı sırada 0,36 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!