bitcoin milyarderi defi piyasasini yorumladi bu gercek

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Ünlü Winklevoss Kardeşler’den biri olan Cameron Winklevoss, Merkezi Olmayan Finans yani DeFi devriminin, 2017 ICO çılgınlığı ile aynı olmadığına inanıyor. Günümüzde, birkaç farklı altcoin projesi piyasaya sürüldü ve bunlar, kullanıcıların merkezi bir otoriteye güvenmeden finansal çözümlere erişmesine yardımcı oluyor. 

Son aylarda, çok sayıda altcoin projesi çözümlerini piyasaya sunuyor ve kullanıcılara merkezi bir üçüncü tarafa bağımlı olmadan yenilikçi finansal çözümlere erişim imkanı sağlıyor. Son zamanların en popüler projelerinden biri olan Uniswap, UNI isimli kripto para birimine sahip. Platformu kullanan kullanıcılar için yaptıkları bir airdrop ve şu anda sunduğu hizmetler nedeniyle tüm pazar bu konuda heyecanlı.  Kullanıcılar kripto paralarını birkaç saniye içinde diğer ERC-20 kripto paralarıyla değiştirebilirler. 

Geliştiricilerin token’lerini Uniswap’e kaydettirmek için izin istemelerine bile gerek yok ve herkes bunları satın almaya başlayabilir. Bu, farklı Ethereum tabanlı dijital varlıkların fiyatını yeni zirvelere çıkardı. SUSHI gibi kullanıcıların beklentilerini karşılamayan bazı projeler olmasına rağmen, uzmanlara göre DeFi piyasası 2017 ve 2018 başındaki ICO çılgınlığından çok daha olgun görünüyor. Herkesin “bir sonraki Bitcoin’e” yatırım yapmak istediği ICO döneminde birçok yatırımcı çılgınca davrandı.

Kripto para borsası Gemini’nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss, Twitter’da DeFi’nin devriminin gerçek olduğunu belirtti. Cameron Winklevoss konuya yönelik şunları söyledi:

DeFi, 2017 ICO çılgınlığı ile aynı değil! O zamanlar, bir kafede yazılan anlamsız whitepaper’lar ile para toplanıyordu. DeFi zaten canlı ve vahşi doğada çalışıyor. Milyarlarca dolar iş başında artı getiri sağlıyor. Bu varsayımsal bir buhar yazılımı değil, bu gerçek.

Herkesin Cameron Winklevoss gibi DeFi pazarını desteklemediğini belirtmekte fayda var. Bazı insanlar, DeFi’nin ICO çılgınlığına benzer olduğuna ve bunun kripto endüstrisinde olumsuz etkileri olabileceğine inanıyor. DeFi Pulse tarafından sağlanan verilere göre, DeFi projelerinde kilitli yaklaşık 10 milyar dolar değerinde varlık var. Bu örneğin; XRP kripto piyasasının neredeyse tamamının şu anda DeFi projelerinde ve kullanıcılara hizmet sunan platformlarda kilitli olduğu anlamına geliyor. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!