bitcoinin bircok hamlesini bilen balina yatirim yapacagi altcoini acikladi

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Geleneksel kripto bilgeliğine meydan okumak ve Bitfinex’e büyük Bitcoin bahisleri koymakla bilinen ünlü bir kripto balinası, ilginç açıklamalarda tekrar ortaya çıktı. Ünlü balina BTC’nin bir panzehir sağlayamadığı yaklaşan bir türev krizi olduğunu öne sürüyor.

Neredeyse iki aylık bir aradan sonra Twitter’a dönen ünlü balina Joe007, en azından likidite krizinin en kötüsü olana kadar, dolara sabitlenmiş stablecoin olan Tether’a (USDT) ve altın’a yatırım yapacağını söyledi.  Usta trader, küresel türevlerin kavramsal değerine ilişkin mevcut yüksek düzeyli tahminlerin yaklaşık 1 katrilyon dolar olduğunu ve bunun da kripto para biriminin mevcut piyasa değerinin 4.000 katından fazla olduğunu belirtti. Joe007 konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Yani yanlış hikayeler oluşturuluyor. Kavramsal değer gibi alakasız bir metriğin, kripto paraların piyasa değeri gibi farklı bir metrikle karşılaştırılması, devasa fiyatlara yakın bir artış yanılsaması verir. İnsanlar küçük turuncu bir noktaya bakıyor ve şöyle düşünüyor: “Vay canına! Böyle büyük bir büyüme potansiyeli var!” Aslında böyle bir karşılaştırmanın gösterdiği tek şey: sevgili ‘Kripto’ birikimimizin küresel ekonomideki değerler ve finansal güçler arasında ne kadar küçük olduğudur. Türev krizi tam olarak oynamaya başlarsa, kripto paraların bir şekilde bundan muaf olacağını düşünmeyin.

Ünlü balina Joe007, son aylarda Bitcoin’de trend farklı bir yöndeyken lider kripto paranın fiyat hareketini doğru bir şekilde tahmin ederek başarılı öngörülere imza attı. Şimdi Joe007, benzeri görülmemiş durumlar nedeniyle Bitcoin’in gerçek talebini ölçmenin mümkün olmadığını düşünüyor. Joe007 konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Fiyatlandırma döngüsü geçen seferki gibi çalıştıysa, önceki ATH’nin yaklaşık %50’sinin konsolidasyon öncesi ralli aşaması için makul bir seviye olduğunu söyleyebilirim. Ancak IMHO bu konsolidasyon aşamasında bozuldu. Yani keşfedilmemiş suların içindeyiz.

Joe007, Bitcoin’in bir para biriminden daha fazlası olabileceğine uzun zamandır inanıyor. Ünlü balina, buna “sonunda toplum üzerinde dönüştürücü bir etkisi olacak siyasi olmayan, egemen, süper hard para” diyor. CoinMarketCap’a göre Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi 20.089 dolardır. Bu yazı yazıldığı sırada lider kripto para 9.100 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!