bloomberg analistlerine gore bitcoinde sirada bu hamle var

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye – Bitcoin’n bir kez daha 9 bin dolar seviyesinin üzerinde işlem yaptığını görüyoruz. Teknik göstergeler bize BTC’nin bir aralık içerisinde sıkıştığını gösteriyor.

Oluşan fiyat seviyesi Bitcoin için destek anlamına gelse de BTC’nin Mayıs ayındaki en yüksek seviyesi Şubat ayındaki en yüksek seviyeye ulaşmadığı için bu durum bir düşüş trendi anlamına geliyor. İşte Bitcoin’in bu düşüş trendinden çıkması gerekiyor.

Önceki yüksek seviyeyi BTC aşmadan önce oluşacak olan hareket Bitcoin için potansiyel bir düşüş trendi olduğu için daha fazla düşüş eğiliminin görülebileceği de ifade ediliyor.

Oanda’da görev yapan üst düzey piyasa analisti Edward Moya BTC’nin düşüş eğilimi ile karşı karşıya olduğuna vurgu yaparak, “tekrar 10.000 dolar seviyesinin üzerine çıkmadan önce Bitcoin’in sağlıklı bir geri çekilmeye ihtiyaç duyabileceğini” ifade ediyor.

Bitcoin, Çarşamba günü New York işlem saatlerin % 3,7’lik bir yükseliş gerçekleştirdii. Dash ve Litecoin de dahil olmak üzere altcoinler karşısında bir miktar değer kazandı.

Bu ayın başlarında madencilerin aldığı ödülleri azaltan tarihi halving etkinliğinden bu yana, Bitcoin dar aralıklarda sıkışmış durumda.

Etkinliğin fiyatını artırmaya yardımcı olacağı tahminlerine rağmen, dünyanın en büyük kripto para birimi şimdiye kadar anlamlı bir şekilde 10.000 doların üzerine çıkamadı. Ancak birçok kişi hala önemli bir rallinin kartlarda olduğunu belirtiyor.

Paul Tudor Jones da dahil olmak üzere bir dizi üst düzey varlığa sahip yatırımcı, son günlerde dünya çapındaki merkez bankalarının muazzam müdahaleleriyle token tercihlerini dile getirdi. Birçoğu Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin enflasyonist bir ortamda fayda sağlayabileceğini savunuyor.

Bloomberg Intelligence’dan Mike McGlone için düşük küresel tahvil getirileri, artan hisse senedi piyasası volatilitesi ve artan borç / GSYİH seviyeleri Bitcoin için pozitiftir.

McGlone bu konuyla ilgili olarak Hisse senedi piyasasının yeniden dramatik bir düşüşe tanık olması durumunda Bitcoin’in önemli ölçüde bu durumdan faydalanabileceğini ifade ediyor. Ancak bu yükselişten önce bir geri çekilmenin kartlarda olduğuna da vurgu yapıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!