bu altcoin piyasasi cok gelisecek

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Ünlü yatırımcı ve kripto destekçisi, Galaxy Digital fonunun CEO’su Mike Novogratz, gelecekte her sektöre nüfuz etmelerini beklediğinden, büyük bir geleceğin NFT’leri beklediğine inanıyor. Next with Novo’nun yakın tarihli bir bölümünde Bitcoin, Ethereum ve altcoin projelerine en büyük desteğin NFT’lerden geleceğini söyleyen Novogratz, geleceğin projelerini ve sektörlerini de aktarıyor. Detaylar şu şekilde…

Açıklamalarını kendi programı olan Next with Novo’da yapan CEO Mike Novogratz, görüşlerine örnek olarak, yakında NFT olacak sağlık kayıtlarından bahsetti. Aynı zamanda, ön gördüğü üzere moda markaları, müzik endüstrisi, yaratıcı endüstri gibi yeni teknolojiler de NFT’leri kullanmaya başlayacak. Novogratz’ın anlatımı şu şekilde:

Sağlık kayıtlarınız NFT’ler olacak, her marka, her moda markası, bir IP’ye sahip olan herkes, müzik endüstrisi, yaratıcı endüstri, topluluk oluşturmak, topluluğu büyütmek ve kar etmek için bu teknolojiyi kullanmanın yollarını bulacak.

Son olarak Novogratz, NFT’lerin şu anda çok erken bir aşamada olduğuna inanıyor. Sektörün daha anaokulunda olduğunu belirten CEO, yeni çağın şafağında olduğumuzu ekliyor. Ayrıca, Novogratz’a göre bu erken dönem ilk adımlar için harika bir zaman.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!