bu altcoin yuzde 10 337 yapti analist inanilmaz hedef koydu

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Popüler altcoin projesi Polygon (MATIC) şu anda 2021’de %10337 oranında artmış durumda. HODL’cilerin %92’si kârda bulunuyor. 26 Ekim Salı günü, Polygon’un yönetim tokeni olan MATIC’in fiyatı, 2 Haziran’dan bu yana en yüksek olan 1.8562 dolara ulaştı.TradingView verileri, kripto borsası Coinbase’de MATIC fiyatının gün içi en yüksek seviyesi olan 1.8562 dolara kadar çıktığını gösteriyor. Detaylar için bitmainturkiye.com’u takibe devam ediniz.


Yazım zamanında, MATIC 1.8370 dolar civarında işlem görüyor, bu da son 24 saatlik dönemde USD karşısında %10.33 artış olduğu anlamına geliyor. Yılbaşından bugüne kadar, MATIC’in yatırım getirisi inanılmaz: %10337. Blockchain analitik firması IntoTheBlock’un (ITB) verilerine göre, şu anda MATIC tutan tüm adreslerin yaklaşık %92’si kârda:


Polygon Kurucu Ortağı Mihailo Bjelic, bugün erken saatlerde, Polygon Proof-of-Stake (PoS) blockchaininin şu ana kadar bir milyardan fazla işlem gerçekleştirdiğini söyledi:

Ağustos ayında kripto fenomeni “Coin Bureau” (Twitter’da @coinbureau), “daha ​​erken satın almamaktan” pişman olduğu birkaç kripto varlıktan biri olan MATIC hakkında konuştu. “Coin Bureau” adlı YouTube kanalında yayınlanan (“TOP Altcoin Picks 2021 Q3” başlıklı) bir videoda, şovun takma adlı sunucusu, kanalın 1,2 milyondan fazla abonesine MATIC konusunda neden bu kadar iyimser olduğunu anlattı ve yıl sonu fiyat hedefini verdi. Analist MATIC hakkında şunları söyledi:

Poligon, Ethereum için “tercih edilen katman 2 ölçekleme çözümüdür.” Ave (AAVE), Decentraland ( LAND) ve SushiSwap (SUSHI) Polygon üzerine kurulmuş çok popüler merkezi olmayan uygulamalardan bazılarıdır. 300’den fazla DApp’ı, kilitli toplam değerde (TVL) 9 milyar doların üzerinde tutar. Hem Coinbase hem de Binance, yakın zamanda Polygon cüzdan entegrasyonunu tamamladı. Aktif kullanıcı sayısı (ki bu çok hızlı büyüyor), bazı birinci katman (L1) blockchainlerinden daha fazladır. MATIC, yalnızca Polygon blockchainine güç sağlamakla kalmaz, aynı zamanda Ethereum için Polygon’un genişleyen ikinci katman (L2) blockchain seti için önemlidir. 2021’in başlangıcından bu yana MATIC, “muhteşem bir koşu” geçirdi. 2021 yılının ikinci yarısındaki kripto piyasası çöküşü, MATIC fiyatını tüm zamanların en yüksek seviyesinden (18 Mayıs’ta ulaşılan) “kitlesel kabul” ile aşağı çekse de, bu kripto paranın fiyatının bu yılın sonuna kadar 5 dolara ulaşma şansı “gerçekçi bir hedeftir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!