bu bitcoin cuzdanini hackleyene 15 milyon tl odul verilecek

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – İsrail merkezli siber güvenlik şirketi GK8, soğuk kripto para cüzdanını hackleyene neredeyse 250.000 dolarlık Bitcoin (BTC) ödülü sunuyor.

Pazartesi günü yapılan bir açıklamaya göre 24 saatlik ödülprogramı 3 Şubat’ta başlıyor. GK8’in soğuk cüzdanını hackleyen ilk kişi 125.000dolarlık Bitcoin ve 125.000 dolar daha ek bir ödül alacak.

250.000 dolara kadar çıkan toplam tutar, yaklaşık 28 Bitcoin’edenk geliyor. İsrail merkezli GK8, dijital varlık yönetiminin web bağlantısınagerek kalmadan sürdürüldüğünden dolayı soğuk cüzdanın “hacklenemeyecek”olduğunu iddia ediyor.

Daha önce İsrail Başbakanlığı’nde siber güvenlik uzmanıolarak çalışan, GK8’in kurucu ortağı ve CEO’su Lior Lamesh, “Dünyanın dört birtarafından hacker’ları bu cüzdanı hacklemeye davet ediyoruz, amayapamayacaklar,” dedi.

GK8, soğuk cüzdanını “sıcak” cüzdan işlevleriyle yeniden kurmak için geçen Eylül ayında 4 milyon dolarlık fon topladı. Firma, müşterilerinin (aralarında eToro da dahil olmak üzere), 1 milyar dolardan fazla kripto para birimi yönettiğini söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!