cem uzandan cok konusulacak kripto para vaatleri

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Cem Uzan yeni vaatleriyle sahnelerde göründü. Genç Parti’nin 5. Olağan Kongresi’ndeki konuşmasında Cem Uzan, kripto para birimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve  “Kripto para, önümüzdeki yüzyılın para birimidir.” dedi. Ayrıca Cem Uzan açıklamalarının devamında İzmir’i kripto paranın merkezi haline getireceklerini de vurguladı.

Cem Uzan, Genç Parti’nin 5. Olağan Kongresi’nde kritik açıklamalarda bulundu ve çeşitli konularda vaatler verdi. Uzun süredir Fransa’da yaşayan Cem Uzan kongreye telekonferans yöntemi ile katıldı. Cem Uzan, ekonominin yanı sıra kripto paralara yönelik vaatlerine de konuşmasında yer verdi:

Ben iddialı konuşmayı seven bir insan değilim ama bundan sonra söyleyeceğim manifestonun 2, 3, 4 ve 5. maddeleri inanıyorum ki Türkiye’de çok ses getirecek. Yepyeni bir yeni yüzyılda yaşıyoruz. Dünya değişiyor, ekonomi değişiyor, para piyasaları değişiyor. Ben az ve öz konuşmayı severim. Laf kalabalığını pek beceremem. Yeni dünya ekonomisinde en önemli şeylerden biri kripto paradır. Kripto para önümüzdeki yüzyılın para birimidir. Nasıl bugün dolar, avro, sterlin, ruble, yuan, lira bir sürü para mevcut ise kripto paralarda da bir sürü değişik kripto para çeşidi mevcut. Bütün bunların borsası, kripto para birimi borsası ve kıyı bankacılığı… Tüm Avrupa için olacak olan bir merkezde odaklanacak. Türkiye’deki bu merkez Avrupa için en önemli merkezlerden biri olacak. Bu konularda İzmir merkez olarak teşvik edilecek, finanse edilecek ve İzmir kripto paranın merkezi olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!