ceo uyardi borsalara bitcoin bosaltiliyor

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Tanınmış bir analiste göre en azından kısa vadeli bir zaman diliminde Bitcoin (BTC) fiyatı için bazı endişe verici işaretler görünmeye başlıyor. Analist, yüksek borsa net akışları ve düşük işlem hacminin endişe kaynağı olabileceğinden bahsediyor.

Bitcoin’in fiyatı son zamanlarda darbe yedi ve herhangi bir yönde kararlı bir şekilde çıkış yapamadı. bitmainturkiye.com olarak da bildirdiğimiz üzere 31.000 dolara kadar düştü, ancak günler sonra toparlanıp 38.500 dolara ulaştı. Ancak bugün, yüzde 4’lük bir kayıpla 35.500 dolardan işlem görüyor. Kripto analiz şirketi CryptoQuant’ın CEO’su ve analist Ki Young Ju, son fiyat hareketi hakkında aşağıdaki yorumları yaptı:

BTC hakkında beni endişelendiren şeylerden biri de borsa girişleri. Son zamanlarda borsalara çok sayıda Bitcoin akıyor ancak ticaret hacmi hala nispeten düşük. BTC’nin artan borsa girişlerini sindirmek için daha fazla ticaret hacmine ihtiyacı var.

Kripto para borsalarına yollanan ve çekilen coin’lerin miktarı, kısa vadeli satış potansiyelini ortaya koyuyor. Bu nedenle birçok uzman, bu verilerin önemine dikkat çekiyor. Borsalarda duran çok sayıda Bitcoin’in olması, nispeten daha hızlı bir şekilde satılabilecek birçok BTC’nin varlığını gösterir. Daha büyük yatırımcılar, hızlı bir şekilde elden çıkarmak istemedikleri sürece BTC’lerini borsada tutmama eğiliminde oluyor. Öte yandan, borsalardan yüklü miktarda BTC çıkıyorsa, bu, yatırımcıların BTC’lerini sıcak veya soğuk cüzdanlarına taşıdığı anlamına gelir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!