cesaretlerini topladilar teknik sinyal altin fiyatinda yeni bir isik yakti

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye – Ünlü Kitco analisti Jim Wyckoff bugün önemli bir grafik paylaşarak Altın fiyatında yönün nereye olabileceğine dair sinyaller verdi.

Analist özellikle son günlerdeki fiyat durgunluğuna dikkat çekerek Altın ayılarının bu durumdan güç kazandığını ifade ediyor.

Altın vadeli işlem fiyatları, Pazartesi günü bu yazı itibariyle dört ayın en düşük seviyesi olan 1.828.00 $’a düştü. Sonrasında bir miktar toparlanan altın fiyatı  Aralık vadeli işlemler bazında 1.848.00 $’lık en düşük teknik desteği aldı.

Altın ayılarının güç toplayacağı ve boğaların ise oluşabilecek bir hasarı sıkı bir şekilde savunacakları aşağı yönlü fiyat hedefleri şu şekilde yer alıyor:

– 200 günlük hareketli ortalama, şu anda 1.808,00 dolarda. Sonrasında ise sırasıyla;

– 1.800,00 dolar

– 1.750,00 dolar

– 1.700,00 dolar

Yaralı altın boğaların kısa vadeli teknik temelde iyileşmeye başlaması için Aralık vadeli fiyatlarını Pazartesi gününün en yüksek seviyesi olan 1.870.00 $’lık sağlam grafik direncinin üzerine geri çekmeleri gerekecek.

Bu hareketlerden daha da önemlisi ise uzun vadeli haftalık ve aylık grafiklerin hala altın için yükselişe işaret ettiği. Long pozisyonundaki traderlar / yatırımcılar için önemli olan bu grafikler, “al ve tut” grubu olarak da isimlendiriliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!