cin bitcoin altin ve borsayi gecerek en karli varlik oldu

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – China Central TV ve birkaç büyük Çin medya kuruluşu, Bitcoin’i bu yıl altın ve ABD borsalarından daha yüksek artış gösteren ve en iyi performans sergileyen varlık olarak nitelendirdi.

China Central TV’nin (CCTV) haberine göre, lider kripto para birimi Bitcoin 2020’de yüzde 70 büyüme göstererek hem altın (XAU) hem de ABD borsasını geride bıraktı. China Central TV’ye göre, lider kripto para birimi en iyi performans gösteren varlık ünvanına sahip. Çin’deki ünlü kripto yatırımcısı Dovey Wan ise CCTV dışında diğer tüm medya kuruluşlarının da kripto parayı övdüğünü belirtti. Ayrıca Dovey Wan, bunu ilginç bir propaganda olarak da nitelendirdi.

Peki Çin medyası kripto para birimlerini kabul mu ediyor? 8BTC, Çin’in merkez televizyon ağının (CCTV) bu yıl Bitcoin’i en iyi performans gösteren varlık olarak adlandırdığını ve altın ve ABD borsasını yıllık yüzde 70 oranında artışla geride bıraktığını söyledi. Binance CEO’su bu gelişmenin sektör için çok önemli olduğunu vurguladı. Topluluğun bir kısmı, Çin’in bu hareketinin yuan’ın dijital versiyonu olan DCEP’in yaklaşan lansmanından kaynaklanabileceğini belirtti.

Görünüşe göre Çin, Bitcoin’deki büyümeye dikkat çekiyor. Peki Çin, DCEP lansmanına zemin mi hazırlıyor? Son zamanlarda Çin, dijital yuan (DCEP olarak da biliniyor) denemelerinde oldukça aktif çalışıyor. Son zamanlarda bitmainturkiye, DCEP denemelerinin kart ödemelerine kadar genişlediğini bildirdi.

Bu arada, ABD Federal Rezervi de halihazırda Blockchain ve kripto paralar ile ilgileniyor. Morgan Creek Digital’den Anthony Pompliano da dahil olmak üzere uzmanlar, Çin dijital USD’nin öncesinde dijital yuan’ı başlatırsa, ABDli yatırımcıların DCEP’e geçmeye başlayacağını belirtiyor. Bu durumda uzmanlar, Çin’in büyük bir avantaj sağlayacağını vurguluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!