coinmarketcap kripto para kazandiracak egitim platformunu duyurdu

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – CoinMarketCap, meraklıların bir kripto varlık hakkında daha fazla bilgi edinip; bunu yaparken kripto ödülleri kazanabileceği bir platform olan CoinMarketCap Earn’ü başlattı.

CoinMarketCap Earn, CoinMarketCap kullanıcılarının eğitim videolarını izleyerek ve bu varlıklarla ilgili testleri tamamlayarak kripto para kazanmalarına olanak tanır.

Sitenin resmi duyurusuna göre sahip olmanız gereken tek şey kripto öğrenme hevesi ve bir CoinMarketCap hesabı.

Adım 1: Hesap oluşturun ve CoinMarketCap Earn’e girin. Ardından şu anda hangi eğitim kampanyalarının mevcut olduğunu görebilirsiniz.

Her eğitim süreci sekiz günlük bir süre boyunca devam edecek ve kripto varlığı hakkında bir testi başarıyla tamamlayan her CMC kullanıcısı, o varlığın önceden belirlenmiş bir miktarını alacak. Bu, kripto varlık hakkında yalnızca bilgi almanıza değil, gerçekten etkileşime geçmenizi de sağlayacak.

Adım 2: Bir kampanya seçin

Bir eğitim kampanyası başlatan ilk kripto para, gerçek dünya verileri ve API’lar ile akıllı sözleşmeler arasındaki bağlantıyı sağlayan bir veri oracle’ı olan Band Protocol.

Bir kampanyayı seçtikten sonra, o kripto varlıkla ilgili birkaç kısa video gösterilecek. Bunları sonuna kadar izlemeniz tavsiye ediliyor, çünkü testte çıkacak önemli bilgiler içerdiği belirtiliyor.

Adım 3: Yeni bilgilerinizle kripto ödüllerinizi toplayın

Bu aşamada ise söz konusu kripto varlık üzerine test yapılıyor. Sınava yalnızca bir kere girilebiliyor, bu nedenle hazır olduğunuzdan emin olmakta fayda var.

CoinMarketCap kullanıcılarını kripto varlıklar hakkında eğitmek için bir platform sağlayarak kripto devrimini her adımda sergileme hedefini destekleyen hamleler yapıyor. Resmi duyuruya göre gelecekte CoinMarketCap Earn, daha fazla video ve sınavla yeni kripto projelerini de ekleyecek. Eğer CoinMarketCap Earn’de görmek istediğiniz bir kripto projesi olursa, platformdaki blog gönderisine yorum yapabiliyorsunuz.

CoinMarketCap Earn’’ü buradan  keşfedebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!