dev sirket milyonlarca dolarlik fonunun yuzde 30unu kriptoya ayiriyor

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Teknoloji odaklı risk sermayesi şirketi Union Square Ventures, 2021 Core Fund’ının (2021 Çekirdek Fonu) %30’unun “kripto ile ilgili yatırımlara” ayrılacağını açıkladı. Şirketin ortaklarından Andy Weissman’ın bir blog yazısı, şirketin Çekirdek Fonu’nun bu yılki yinelemesinin halihazırda 250 milyon dolar taahhüt ettiğini ortaya koyuyor. Ayrıca, USV’nin kripto odaklı %30’a nasıl yatırım yapmayı planladığını da açıklıyor.

Weissman, gönderide şunları yazdı: “Son birkaç fonumuzda olduğu gibi, yatırımların önemli bir kısmının (yaklaşık %30), kripto ile ilgili yatırımlar olmasını bekliyoruz.”

“Bu, doğrudan token tutmanın yanı sıra erken aşamadaki blockchain projelerine sağlanacak öz sermayeyi de içerecek. Kripto ağları, hem bilgi işlem ve finansal sistemlerde güvenin evrimini hem de büyük ölçüde genişletilmiş erişimi somutlaştırıyor… Sistemleri merkezsiz hale getirme fırsatının hala erken aşamalarda olduğuna; benimsenme rüzgarlarının görüldüğüne ve pek çok ilginç yeni etkinliğe sahip olduğuna inanıyoruz.”

Union Square Ventures’ın uzun süredir merkezi olmayan sistemleri savunduğu biliniyor.

USV, 2018’de CryptoKitties’e yatırım yaptı ve kurumsal yönetim kurumu; Facebook’un dijital para birimi girişimlerini birbirine bağlayan Diem Association’ın bir üyesi olarak kaldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!