efsanevi boksor bu altcoin projesinde yukseliste

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

 Mike Tyson, popüler altcoin projesi Solana‘nın fiyatının ne kadar yüksek olabileceğini merak ediyor. Mike Tyson, takipçilere Solana’nın (SOL) ne kadar yükselebileceğini sorarak fiyat tahminlerinde bulundu. Efsanevi boksör Mike Tyson, Solana’ya büyük miktarda yatırım yaptığını açıkladıktan kısa bir süre sonra, 5.7 milyon Twitter takipçisine tokenin fiyatının ne kadar yüksek olabileceğini soruyor. Detaylar bitmainturkiye.com’da.

Alınan bilgilere göre, 1986’da tarihin en genç ağır sıklet şampiyonu olan Tyson, Solana destekli NFT pazar yeri Solsea’dan satın aldığı Catalina Whale tokenini de sergiledi. Daha sonra Tyson, önde gelen NFT pazarı OpenSea‘nin Solana için destek ekleyip eklemeyeceğini sordu. Bu haftanın başlarında, The Dream Foundation’ın kripto para birimi olan DREAM’i lanse etmeye başladı ve kripto para topluluğu içinde zihinsel sağlığı iyileştirmenin önemini vurguladı. BazılarıTyson’dan gelen tavsiyeye mesafeli yaklaşıyor. Ne de olsa, muazzam servetini malikanelere, özel partilere ve Bengal kaplanlarına harcadıktan sonra 2003 yılında ünlü bir şekilde iflas etti.

Bazı Twitter kullanıcıları, “Iron Mike”ı SOL yatırımını pompalamaya çalışmakla suçladı. 2021’de %17.500’ün üzerinde yükselen SOL, şu anda 148.74 dolardan işlem gören ivmesini yeniden kazanmak için mücadele ediyor. Token, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %43 düştü. Bununla birlikte, JPMorgan kısa süre önce Solana’nın Ethereum’un merkezi olmayan finans alanındaki hakimiyetine meydan okuyarak lider akıllı sözleşme platformu olarak ortaya çıkabileceğini tahmin etti. Bank of America, nispeten zayıf ademi merkeziyetçiliğe rağmen bunun “kripto VISA”sı olabileceğini tahmin edecek kadar ileri gitti. Yine de Binance Smart Chain, Cardano ve Terra gibi diğer “Ethereum katilleri” ile rekabetle karşı karşıya.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!