ekonomistten bitcoin ve altcoin tahmini

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Ünlü ekonomist ve Real Vision kurucu ortağı Raoul Pal, Bitcoin ve kripto para piyasasının yaklaşık 1,7 trilyon dolarlık mevcut değerinden en az 100 kat yükselebileceğine inanıyor.

Başarılı yatırımcı ve Real Vision kurucu ortağı Raoul Pal, yeni tahminlerini paylaştı. Raoul Pal, Bitcoin ve altcoin’lere kurumsal paranın hızla aktığına dikkat çekiyor. Raoul Pal konuya yönelik açıklamalarına şunarı ekliyor:

 Geleneksel finans ve iş adamlarının önce BTC‘nin, ardından diğer kripto protokollerin, ardından DeFi (merkezi olmayan finans) ve şimdi de NFT’lerin (fungible tokenler) etrafından dolaşmaya çalıştıklarını görmeyi büyüleyici buluyorum. Hızla gelişen ekosistemin her bir aşamasında, üstel ağ etkileri analizinin aksine ortalama saygıya dayanan düşünceyi kullandılar ve bu nedenle her şey bir balon veya sermayenin yanlış tahsisi gibi görünüyor.

Raoul Pal, kripto alanındaki birçok proje ölürken, hayatta kalanların daha fazla katılımcıyı çekeceğini ve bunun da sektörü daha da yükseğe taşıyacağını ekliyor. Raoul Pal konuya yönelik açıklamalarına şunarı ekliyor:

Sınırları zorlayan binlerce proje… Aynı “hayatta kal ya da öl” ve sonra ağ etkilerinden geçerken, tüm ekosistem yükselir…

Real Vision yöneticisi ayrıca, kripto para devriminin servetin yüz trilyonlarca dolara çıkmasını kolaylaştıracağına inandığını söylüyor. Raoul Pal konuya yönelik açıklamalarına şunarı ekliyor:

Değer ve güven interneti hızlandıkça, belki de internetin kendisinden daha büyük eski iş modellerini yok edecek. Bunun görkemli ve hiperbolik göründüğünü biliyorum. Bu alan, bugün olduğu gibi 1,7 trilyon dolarlık bir ekosistem değil, sonunda multi-yüz trilyon dolarlık bir ekosistem olacak. Değişimi kucaklayabilir ya da onunla mücadele edebilirsiniz. Ancak inovasyonun hızı da katlanarak artarken bunu anlamak için kendinize borçlusunuz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!