flare networksun yakinda gerceklesecek olan airdropuna nasil katilacaksiniz iste farkli yollar

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye – Flare Networks’ün airdropu için XRP anlık görüntüsü 12 Aralık 00:00 UTC’de alınacak. Katılmanın en kolay yolu, XRP’nizi etkinliği destekleyen bir borsada bulundurmak. İkinci olarak, XRP’nizi anlık görüntüyü destekleyen bir cüzdanda bulundurabilirsiniz.

Bir Ethereum cüzdanı kullanarak süreci manuel olarak da tamamlayabilirsiniz.

Spark Tokens (FLR) dağıtımının 2021 Mart ve Mayıs ayları arasında yapılması planlanıyor.

XRP topluluğu, 12 Aralık 00:00 UTC’de gerçekleşecek olan Flare Networks anlık görüntüsüne hazırlanıyor. Anlık görüntü, Mart ve Mayıs 2021 arasında gerçekleşecek olan Spark Tokens’in (FLR) sonraki airdropuna katılmak isteyen kişilerin XRP varlıklarını kaydetmeyi amaçlıyor.

Airdrop odaklı tokenları Ripple laboratuar hesapları hariç XRP token sahipleri talep edilebilecek. Toplam 100 Milyar Spark Tokenın (FLR) 45 Milyarlık kısmının airdrop ile dağıtılması planlanıyor.

12 Aralık’taki Flare Networks anlık görüntüsüne katılmanın üç yöntemi bulunuyor:

Flare Networks anlık görüntüsüne katılmanın en kolay yolu, XRP’nizi anlık görüntüyü destekleyen bir kripto borsasında yatırmak ve / veya tutmaktır. Tüm karmaşık teknik prosedürler kripto borsası tarafından gerçekleştirilecektir.

Çoğu borsa, 11 Aralık’ta para çekme ve para yatırma işlemlerini durduracağından, XRP’nizi etkinlikten 48 saat önce (10 Aralık) yatırmanız öneriliyor.

Yazım sırasında, aşağıdaki borsalar Flare Networks anlık görüntüsü için desteklerini onayladı. Liste, Flare Networks web sitesinde sürekli güncellenmektedir.

AltCoinTrader, AnchorUSD, Aprobit, Binance, bit4you, Big.One, BitBay, bitbns, Bitfinex, Bithumb, bitkub, bitrue, Bitso, Bitstamp, BKEX, BTC markets, BTSE, Celsius, Coinbit, CoinEx, Coinfield, CoinMerce, Coinone, CoinSpot, Colodax, Crypto.com, eToro, eToroX, FobleGate, Gate.io, GateHub, GOPAX, IndoDax, Kraken, korbit, KuCoin, Liquid, MiraiEx, NDAX.IO, NEXO, Poloniex, Probit, SWYFTX, Tokens.net, UpBit, Uphold, Vebitcoin, WazirX, YouHodler.com, ZB.com

Unutulmaması gereken, Binance.US borsasında XRP’nin anlık görüntüsünün alınmayacağıdır. Ayrıca Coinbase, etkinliğe katılımı henüz onaylamadı. Bu nedenle, fonlarınızı etkinliği destekleyen bir kripto borsasına taşımak akıllıca olabilir.

Flare Networks anlık görüntüsüne katılabileceğiniz ikinci yöntem, XRP’nizi etkinliği destekleyen bir cüzdanda bulundurmaktır. Spark Tokenlarınızı talep etmek için ek adımlar gerekecektir.

Aşağıda anlık görüntü için desteklerini onaylayan kripto cüzdanlarının bir listesi bulunmaktadır. Flare Networks web sitesinde tam bir liste de mevcuttur.

Cobo Wallet, Exodus, Guarda, Ledger, XUMM, DCENT, Ellipal, Gatehub, SafePal, MetaMask (prosedürü manuel olarak yürütmek isteyenler için)

Spark Token’ları almak için, Spark Tokenlarınızın airdropunu destekleyen bir Ethereum Cüzdanınız olduğunu kanıtlamanız gerekir. Gizli anahtarı tuttuğunuz bir Ethereum cüzdanınız olduğunda, aşağıdaki adımları izlemeniz gerekecektir.

Ethereum adresinizi araç seti olmadan manuel olarak dönüştürmek istiyorsanız, aşağıdaki adımlar gerekli olacaktır.

Flare Networks anlık görüntüsüne katılmanın son yolu, etkinliği destekleyen bir kripto cüzdanı ile hak talebinde bulunmaktan çok da farklı değildir. XRP defter adresinizdeki Mesaj Anahtarını, yukarıda gösterildiği gibi Flare Adresinize ayarlamanız gerekecektir. Bunu yapmak için son tarih 11 Haziran 2021’dir.

Flare Networks’teki ekip, XRP’yi Ethereum ağına bağlayan iki yönlü bir köprü kurmayı planlıyor. Bu, Ethereum Sanal Makinesini XRP defterine entegre ederek XRP ağında akıllı sözleşmeler sunarak yapılacaktır.

Spark Token (FLR), Flare ağının yerel tokenı olacaktır. Ana işlevi spam işlemlerini caydırmak olacaktır. Spark ayrıca uygulamalarda teminat olarak kullanılacaktır. Token ayrıca zincir üzerinde zaman serisi veri tahminleri sağlayan bir oracle’a tek katkıda bulunan olacaktır. Üçüncüsü, Spark Token, kendisine dayanan tüm unsurlarda yönetim için kullanılacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!