iste 6 100 ve 10 500 dolari bilen analistten ethereum tahmini

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Ethereum (ETH), kısa bir düşüşün ardından 380 dolarlık kilit destek seviyesini geri almayı başardı. Kripto para birimi, son zamanlarda Bitcoin’in gördüğü yoğun güce rağmen herhangi bir ivme kazanmak için mücadele ediyor. Bitcoin ise alıcılar fiyat hareketleri üzerinde tam kontrol sahibi olduklarından şu anda 13.800 dolarlık kilit direncine doğru ilerliyor. BTC ve ETH geçmişte yüksek oranda ilişkilendirilmiş olsa da şimdi birbirlerinden tamamen bağımsız olarak işlem görüyorlar.

Bu korelasyon yalnızca BTC, Ethereum üzerinde büyük bir baskı oluşturan zayıflık belirtileri gösterdiğinde ortaya çıkar. ETH tarafından son zamanlarda görülen zayıflık, kripto para biriminin Bitcoin ticaret çiftine bakarken özellikle görülüyor. Başarılı bir analist, ETH/BTC paritesinin artık bir süredir izlediği temel destek seviyesine ulaştığını belirtiyor. Bu seviyenin güçlü bir savunması analiste göre, uzun vadeli bir dip olduğunu doğrulayabilir ve önümüzdeki günlerde güçlü bir toparlanmanın katalize edilmesine yardımcı olabilir. Tersi durumda analiste göre, bu seviyenin altında bir kırılma korkunç olacak.

Bu haftanın başlarında Ethereum, 480 dolarda şiddetli bir reddedilme ile karşı karşıya kaldı. Bu durum, fiyatının o zamandan beri büyük zayıflıklar görmesine neden oldu. Bu reddedilmeden sonra Ethereum, 400 doların altındaki bölgede sabit kaldı. Daha sonra BTC’nin 12.800 dolara düşmesi, ETH’nin 370 dolarlık en düşük seviyelere inmesine neden oldu. Şu anda ETH, 380 dolarlık destek seviyesini korumaya çalışıyor, ancak birkaç haftanın en yüksek seviyesi olan 420 doların oldukça altında kalıyor. Analistlere göre, Bitcoin 2020’nin yeni zirvelerini belirlemekten sadece bir adım uzaklıkta.

Sermayenin lider kripto para biriminden çıkıp altcoin’lere dönüşünün ne zaman olacağı veya dönüp dönmeyeceği belli değil. Usta analist DonAlt, son analizinde Ethereum’un ETH/BTC’de çok önemli bir destek seviyesi olarak tanımladığı yere ulaştığını açıkladı. Analist, Ethereum’un şu anda düşüşünü hafiflettiğini ve aylık mum kapandığında yeniden görünümünü belirleyeceğini söyledi. Usta analist  konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bir süredir short’um… ETH’nin aylık kapanışta zayıflamasını bekliyorum. Bu büyük ölçüde sonuç verdi. Artık ETH/BTC grafiğindeki destekleri bulduğumuza göre, aylık grafik gerçekten kapandıktan sonra düzelecek ve yeniden değerlendireceğim.

Bitcoin tahminleri tutan DonAlt, 28 Mart’taki 6.100 doları bildi.  Ayrıca DonAlt, Ocak ayının başında Bitcoin’in %44’lük rallisini doğru bir şekilde öngördü ve 12 Şubat’ta BTC’nin 10.300 doların üzerine çıktığı zirveyi de başarılı bir şekilde belirledi. Bunun dışında analistin tutan başka tahminleri de var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!