iste twitterdaki en populer bitcoin ve ethereum influencerlari

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye – Twitter’daki kripto para topluluğunu takip eden güncellenmiş bir sosyal duyarlılık algoritması size birçok şey söyleyebilir.

Topluluk izleme aracı Hive.one, algoritmasını en büyük koinler olan Bitcoin be Ethereum’u  ve Twitter’daki etkileyicileri daha iyi yansıtacak şekilde güncelledi.

Twitter’da bir süre “#bitcoin” veya “#ethereum” araması yaptıysanız, sosyal alanın genişliği ve görünüşte sonsuz sayıda kendini “uzman” ilan eden kişi karşısında gözünüz kamaşmış olabilir. Ancak Hive.one, sosyal ‘kümeler’ oluşturarak ve güven ölçütlerini popüler kullanıcılara (bu kümenin üyeleri tarafından takip edilenlere) tahsis ederek, hem yeni gelenlere hem de uzmanlara sosyal alanda daha iyi gezinme ve kimin daha iyi gezinmesi konusunda yardımcı olmak için bir atmosfer oluşturuyor.

Hive.one, bir Twitter hesabının toplam “takip ettiklerini” kullanarak etki puanlarını hesaplıyor. Bu, arama motoru devi Google’ın kendi kelime kümelerini oluşturmasına benziyor ve kullanıcılara daha hızlı ve daha doğru arama sonuçları sağlıyor.

Hive.one bir gönderide, “Yeni takipçiniz ne kadar etkili olursa ve takip ettiği diğer hesap sayısı ne kadar az olursa, puanınız o kadar artar” diyor.

Hive.one sistemi artık daha da geliştirildi. Geçen haftaki algoritma güncellemesi – şimdiye kadarki en büyüğü – daha az doğruluk ve manuel müdahale kullanımı gibi önceki sürümlerin çeşitli eksikliklerine dayanıyor ve sosyal kümeleri eskisinden çok daha hızlı güncelliyor.

Hive.one’nin yeni sürümü, Bitcoin hakkında konuşan ve onlara bir güven puanı tahsis eden tanınmış bir kişiyi hızlı bir şekilde ekleyebilir. Bu, örneğin, şirketi ve kişisel hesaplarında yaklaşık 800 milyon $ değerinde varlığa sahip olan ve gerçek bir Bitcoin tutkunu haline gelen kurumsal yazılım firması MicroStrategy CEO’su Michael Saylor için geçerli. Zira ünlü CEO iki üç hafta öncesine kadar listede bile değildi.

Öyleyse en çok güvenilen, takip edilen ve doğru olduğu için izlenen pastayı hangi hesaplar alıyor? Bitcoin tarafında, Bitcoin teknoloji firması Blockstream kurucusu Adam Back, mühendis Pieter Wuille ve geliştirici Pierre Rochard  ilk üç sırada yer alıyor.

Önde gelen Ethereum influencerları ise protokol yaratıcısı Vitalik Buterin, içerik yaratıcısı Evan Van Ness ve geliştirici Hudson Jameson’dur.

Bazı hesapların rakamları ise ciddi anlamda yükseldi. Bitcoin için, “Psychedelic Bart” adlı takma isimli bir profilin sıralaması 175 sıra yükselerek 102’ye geldi. Bu sıra Monero’nun bakımcısı Ricardo Spagni’nin bile üzerinde. Öte yandan, daha az bilinen Ethereum geliştiricileri Paul Hauner şimdi 61. sırada ve Jacek Sieka şimdi 99. Sırada. Bu isimler önceki sıralamalarından sırasıyla 250 ve 354 sıra atladı.

Bu arada Hive.one, sıralamaların son olmadığını ifade ediyor ve şöyle diyor:

“Size kimi dinleyeceğinizi ve neye güveneceğinizi bu rakamlar söylemiyor. Bunun yerine, çeşitli grupları haritalandırıyoruz ve size kimlerin üyeleri olduğunu, kime dikkat ettiklerini ve hangi bilgileri güvenilir gördüklerini gösteriyoruz .”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!