iste uzmanlara gore yukselisiyle 2020ye damga vuracak altcoinler

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Bitcoin’in halving etkinliği, bu yıl gerçekleşmesi en çok beklenen olaylardan biri. Kripto endüstrisi bu tarihsel olaya karşı hassas ve beklentilerde devasa bir boğa koşusunun yaşanacağı yönünde. BTC’deki bir yükseliş tüm piyasayı etkileyeceği için altcoin’lerde de önemli kazanımların önümüzdeki aylarda görülebileceğini belirten uzmanlar var. Bu makale, 2020’de umut verici görünen kripto para birimi projelerine odaklanıyor. İşte uzmanlara göre, yüksek potansiyele sahip altcoin projeleri…

Londra merkezli platform, arazi sahiplerini yatırımcılarla buluşturmak için Blockchain teknolojisini kullanıyor. Bununla birlikte bu proje, arazi ve mülkiyet yönetiminde ademi merkeziyetçiği getiren ilk projedir.

 Blockchain, işlemin rahat ve güvenli olmasına yardımcı oldu. Bu girişimin amacı, teknolojiyi başlatmak, arazi ve gayrimenkul işlemlerine yaklaşmak ve kitle fonlaması projelerini teşvik etmek.

Binlerce insana çevrimiçi ödeme yöntemleri sunan gerçek bir şirket olan Omise tarafından kuruldu. Tayland’daki Forbes dergisinde proje yer aldı ve “yılın dijital stratup’ı” ödülüne layık görüldü. Platform dünya çapında 2 milyardan fazla ve Asya’da milyonlarca kişiye hizmet veriyor. Proje, farklı para birimlerinde ve farklı ağlarda ödeme sistemlerinin oluşturulmasına özellikle odaklanır.

Omisego (OMG) sayesinde, bankasız nüfus nispeten düşük fiyatlarla herhangi bir para biriminde para gönderebilir, alabilir. Fiat, sayısallaştırılmış varlıklar veya kripto para birimlerinde olabilir. Potansiyel kullanıcılar olduğu için sağlayıcıların hala iyileştirilmesi gereken yerleri var.

Bu platform, Bitpanda üzerinden kripto para birimi borsalarını ele alıyor. Bu proje, Ethereum ve Lisk gibi tüm Blockchain’lerde geliştirildi. Bu proje aktarımlara izin verdiğinden, kripto para birimlerinin Blockchain’ler arası aktarımını başlatmak için atomik swap teknolojisini kullanır.  

PAN, bu projeyi hayata geçirmek için Viyana Üniversitesi gibi çeşitli kurumlarla ve ünlü araştırmacılar ile işbirliği yaptı. Uzmanlara göre, bu yıl PAN’ın üçüncü taraf aracı olmadan cross-chain transferleri yapmasını bekleyebiliriz. Bu sayede tüm kullanıcılar, çevrimiçi ödemelere uygun fiyatlarla erişebilir.

Bu makalede bahsedilen kripto para projeleri uzman incelemeleri ışığında, gelecekte başarılı olabileceği düşünülen proejelerdir. Ancak kripto para birimleri riskli yatırım varlıklarıdır ve piyasa da oldukça volatildir. Bu piyasada paranızı katlayabileceğiniz gibi tüm varlıklarınızı sıfırlayadabilirsiniz. Bu nedenle herhangi bir yatırım kararı vermeden önce detaylı araştırma yapmalısınız ve kaybetmeyi göze alabileceğiniz bir tutardan fazlası ile yatırım yapmamalısınız.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!