jobchain nedir

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Jobchain Coin, maaş sistemi içerisinde kendisine yer bulmayı hedefleyen merkeziyetsiz bir para birimidir. Bu makalemizde bitmainturkiye.com olarak “Jobchain nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Bunlara ek olarak proje hakkında merak edilen bütün konulara değineceğiz.

Dünya genelinde pek çok insan kurumsal ve bireysel işletmelerde görev alarak hayatlarını sürdürmektedir. Yapılan anlaşmalarla, çalışanların maaşlarını Coin şeklinde ödetmeyi planlamaktadır. Aynı zamanda maaş para birimi Jobchain Coin olup, Blockchain aracılığı ile işlem yapılacaktır. Planlananın gerçekleşmesi halinde birden fazla şirket ve kurum ile anlaşma sağlayacak olan Jobchain, hem piyasadaki dolaşımını hem de işlem hacmini arttırmayı hedeflemektedir. Bu amaçlar doğrultusunda, özellikle Jobchain Coin’in 2 yılı bulmadan BTC ile rekabete girebilmesi olasıdır. Jobchain Projesi, Birleşmiş Milletler, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı, Avrupa İşbirliği ve Güvenlik Örgütü ve Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Örgütü’nden uzmanlar ve danışmanlarla geliştirilmektedir.

Kurulan ekosistem üzerinde işlem yapan yatırımcılar işletmelerine talepte bulunabilecektir. Proje kapsamında birçok detayı olan Jobchain Coin ile ilgili hedeflenen noktalara gelinebilirse tüm Altcoin’leri yerle bir edilmesi olasıdır. Çünkü dünyanın her kesiminden, hem bireysel hem de kurumsal segmentte kullanıcıya hitap edecektir. Kullanıcılar tarafından kaç Token tutulduğuna bağlı olarak, özellikle iş Token’i sahiplerinin 7 seviyesi bulunmaktadır. Seviyeye bağlı olarak kullanıcılar, insanları işe almak, çevrimiçi ödeme yapmak ve kripto para birimi değişimi gibi hizmetlerden yararlanmaktadır. Ayrıca Jobchain’e ödenen komisyonun azaltılmasının yanı sıra dikkate değer avantajlardan da yararlanacaklardır.

JOB ile işlem yapılan en büyük borsalar; LATOKEN ve ProBit Global’dir. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir. Öncelikle ilk adım olarak seçtiğiniz JOB Coin’i listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Kimlik doğrulama ve onay sürecini tamamlayarak hesabınızı aktifleştirin. Diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak ise istediğiniz bakiye tutarınca JOB Coin seçin ve alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!