meteorik tahmin altcoinler onemli bir satin alma firsati sunacak

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Bitcoin, 13.800 dolarlık direncini geçebilecek herhangi bir ivme kazanmak için mücadele etmeye devam ederken, altcoin’ler çöküyor. BTC  görülen ivme eksikliğine rağmen, teknik açıdan inanılmaz derecede güçlü olmaya devam ediyor. Ancak altcoin’ler ise bir selloff’tan geçiyor. Popüler DeFi projesi Yearn.finance (YFI) bir gecede 10.000 doların altına düştü.

Çoğunlukla altcoin’ler yüzde 10’un üzerinde değer kaybetti. Popüler bir analist ise bu durumu fırsata çeviriyor ve önümüzdeki birkaç günün altcoin’lere ideal bir giriş fırsatı sağlayabileceğine dikkat çekiyor. Bu analiste göre, altcoin’lerin kısa süre içinde aşırı satım bölgesine gireceğini gösteriyor. Analist bu çöküşün ardından bir yükseliş bekliyor.

Bu haftanın başlarında Bitcoin, bir reddedilme ile karşılaşmadan önce 13.800 dolara kadar yükselmeyi başardı ve bu seviyede oturan direncin önemini gösterdi. Bitcoin, en son reddin ardından nispeten yüksek fiyatlarla konsolide olmasına rağmen, Ethereum ve diğer birçok altcoin hala büyük bir satış baskısıyla karşı karşıya.

ETH 380 doların altına inerken, YFI 10.000 doların altına düştü. SNX gibi DeFi ile ilgili diğer birçok altcoin, %15 veya daha fazla düşüşle işlem görüyor ve bu hareketin neden gerçekleştiği belirsizliğini koruyor.

“CL207” isimli popüler analist, son altcoin satışlarının yoğunluğu hakkında yorumda bulundu. Analist, bunun panik satışları tarafından yönlendirildiğini açıkladı. Analist, bu durumun fırsata çevrilebileceğini öne sürüyor. Analist konuya yönelik açıklamlarına şunları ekliyor:

DeFi’de çok agresif düşüş trendi var, bugün çok sayıda satış hacmi geldi. Panik satış gerçekten yerleşiyor gibi görünüyor. En az miktarda acı için, temel oluşana kadar bekleyebilirsiniz. Ancak zafer için, tahmin ediyorum önümüzdeki hafta şansınızı deneyebilirsiniz.

Ethereum, son zamanlarda altcoin pazarına büyük ölçüde rehberlik ediyor. Bu durum analistlere göre, ETH’nin yükselişinin devam eden altcoin kan banyosuna son vermeye yardımcı olabileceği anlamına geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!