nokta atisi bitcoin ve ripple tahminleriyle unlenen 2 analistin tahminleri

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 9.500 doların üzerinde ivme kazanmaya çalışıyor. Analistler ise kısa vadede BTC’nin hamlesinin hangi yönde olacağını belirlemeye çalışıyor. İşte usta isimlerin en yeni Bitcoin tahminleri…

Yeni Blockchain verileri, gizemli bir Bitcoin balinasının 350 milyon dolar değerinde BTC’yi harekete ettirdiğini gösteriyor. Veriler bu balinanın büyük miktarda Bitcoin’i hareket ettirdiği her işlemden sonra büyük bir selloff’un yaşandığını da ortaya koyuyor. Peki sırada yeni bir selloff mu yoksa sert bir yükseliş mi var? İşte usta isimlerin en yeni Bitcoin tahminleri…

Gizemli balinanın Bitcoin cüzdanı, 56 milyon dolar değerinde 6.000 BTC aldı. il Capo Of Crypto (CryptoCapo) adıyla tanınan tanınmış başarılı bir kripto analisti tarafından belirtildiği gibi, cüzdan geçmişte en az altı kez büyük piyasa geri çekilmelerinden hemen önce büyük miktarda BTC aldı.

Analist, adresin yavaş hızla BTC alması nedeniyle bir kripto para birimi borsası ile bağlantılı olduğundan şüphelendiğini söylüyor. Analist, balinanın muhtemelen bir yatırımcı veya fon olduğunu ve BTC’lerini satmaya hazırlandığına inanıyor. Analist açıklamalarına şunları ekliyor:

BTC alıyor, BTC satıyor. Gelen transferler ve fiyat arasında bir ilişki var. Bunun bir borsa olduğunu düşünmüyorum. Borsa cüzdanlarında çok daha fazla transfer var.

Bu yılın başlarında, önde gelen bir trader olan CryptoCapo, Bitcoin’in 3.000 dolara düşmesini ve XRP’nin 0,11 dolara ve 0,13 dolara ulaşacağını belirtti ve nokta atışı bildi. 

Teknik açıdan bakıldığında, kripto analisti Michaël van de Poppe, BTC’nin 9.000 dolarlık direnci desteğe dönüştürebileceğine inanıyor. Analist, Bitcoin’in aşağı yönde başka bir hamle yapılmasını önlemek için 9.314 doların üzerinde tutulması gerektiğini söylüyor. Analist açıklamalarına şunları ekliyor:

İyi bir destek/direnç çevirme için yeşili tutmak ve sanırım yüksek seviyelere doğru devam edebileceğimizi düşünüyorum. Bu yeşil bölgeyi kaybedersek sanırım bir test için 8.900-9.000 dolara geri döneceğiz.

Michael van de Poppe,  2020 yılının ilk çeyreğinde bir altcoin sezonunu doğru olarak tahmin etti. Ayrıca analist yakın zamanlarda gerçekleşen Bitcoin düşüşünü saatler öncesinden haber verdi ve bunun dışında analistin başarılı BTC tahminleri de var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!