otomatik taslaksicak gelisme ripple ve moneygram ortakliginda dev gelisme

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

SEC, geçtiğimiz aylarda Ripple’a resmen dava açtı. SEC davası nedeniyle XRP’ye olan desteğini sonlandıran 33’ten fazla platform oldu. Daha önce bildirdiğimiz üzere şirket, ortağı Tetragon tarafından da dava edildi, ancak Ripple bu davada yasal bir zafer kazandı. Dev ödeme şirketi MoneyGram  da Ripple’ın popüler ödeme çözümü ODL’nin kullanımını askıya aldığını söyledi. Kısa süre önce ise Ripple, MoneyGram ile ortaklık anlaşmasının ortak kararla sonlandırıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda, dev Ripple ortağı MoneyGram’ın Ripple ekosisteminden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. MoneyGram, Ripple’ın XRP odaklı ödeme çözümü olan ODL’nin kullanımını askıya aldığını söyledi. MoneyGram’ın bu kararında Ripple ve SEC arasında yaşanan yasal savaş etkili oldu. Şimdi ise ödemeler devi MoneyGram ile ortaklık anlaşmasının şirketlerin birlikte verdiği bir karar ile sonlandırıldığı açıklandı. Ripple resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamada bulundu:

MoneyGram ile kısa sürede ulaştığımız başarıdan ve bu türünün ilk örneği olan ürünü piyasaya sunmada elde ettiğimiz etkiden gurur duyuyoruz. RippleNet ve ODL aracılığı ile birlikte milyarlarca dolarlık işlem gerçekleştirdik. Gelecekte ilişkimizi yeniden gözden geçirmeye kararlıyız. Hâlâ kripto paraların ve Blockchain teknolojisinin küresel ödemelerdeki etkisini dünya çapındaki milyarlarca tüketicinin yararına değiştirme hedefine inanıyoruz.

Yedinci en büyük kripto para birimi  Ripple, yazım sırasında yüzde 4 oranında artışla 0,48 dolar seviyesinden işlem görüyor. Popüler altcoin şu anda 22 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ripple yazım sırasında piyasa değeriyle 3,6 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!