pitchforkta bir kanal olustu iste ethereumun gorecegi seviyeler

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – İki yıldan uzun bir süredir Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoin’lerden daha iyi performans gösteriyor. Sonuç olarak BTC hakimiyeti tırmanmaya devam ediyor. Bununla birlikte analistler Ethereum için kötü bir senaryoya dikkat çekiyor ve ETH/BTC işlem çiftinde %50’lik bir düşüş öngörüyor.

2020’nin başlarında Ethereum, merkezi olmayan finansmanı çevreleyen ilgi nedeniyle Bitcoin’den büyük ölçüde daha iyi performans gösterdi. ETH 2.0’ın 2020 lansmanı, yükselen dokuz ardışık yeşil mum ile yükseliş momentumu oluşturdu. Ancak ETH/USD paritesi için aylık fiyat grafiklerinde bir doji, yatırımcıların kararsız hissettiklerini gösteriyor. ETH/BTC işlem çiftinde işler daha da kötü görünüyor. Aşağıda grafikte görülebileceği gibi popüler analist Tony Spilotro’ya göre, Pitchfork göstergesinde uzun vadeli bir kanal oluştu.

Pitchfork’ler analiste göre, dört ayrı çeyreğe bölünür. Yatırımcıların bu aracı kullanma şekli, dört çeyreğin birinin kırılmasını veya reddedilmesini izlemektir. Örneğin, fiyat en düşük çeyrekten reddedilirse, sonraki üç çeyrekten birinin testini yapacağı öngörülür. Altcoin’leri çevreleyen yükseliş eğilimi,  analiste göre göstergenin tepesine ikinci bir yükselişe neden oldu ve bu da en yüksek ikinci bölgeye geri dönüşe sebep oldu. O zamandan beri analiste göre, Ethereum iki orta çeyrek daire içinde sıkışıp kaldı. Altcoin son zamanlarda en üst çeyreğe dönmek için iki girişim daha yaptı, ancak iki kez reddedildi.

Daha önce açıklandığı gibi, analiste göre orta üst çeyrekten red, alt iki çeyreğin tekrar test edilmesine yol açabilir. En düşük çeyreğin alt kısmı, Tony Spilotro’ya göre kripto balonu başlamadan önce 2016’nın sonlarından ve 2017’nin başlarından itibaren test edilmemiş destekle iyi bir şekilde hizalanıyor.

Akıllı sözleşme odaklı altcoin nihayet lider kripto para birimine karşı yükselmeden önce bu alan analiste göre ETH/BTC için son dip olarak hareket edebilir. Bu analiste göre, mevcut seviyelerden %50’den fazla bir düşüşe işaret ediyor. Analiste göre, kripto para  0,0075 BTC’ye düşebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!