son dakika ripple haberleri 2

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Üç büyük kripto para borsası, Ripple’da büyük fonları hareket ettirirken, bir kripto analisti XRP grafiğinde Golden Cross deseni tespit ediyor.

Bir Twitter kullanıcısı, Golden Cross desenini gösteren bir XRP grafiği yayınladı ve yakında bir fiyat artışı yaşanacağına dair bir öngörüde bulundu. Bu arada, üç büyük kripto para borsası birbirleri arasında devasa miktarda XRP taşıyor. Twitter kullanıcısı Gordongekko369, bu balina hareketliliğinin ortasında üçüncü büyük kripto para XRP’nin Golden Cross adı verilen bir yükseliş deseni oluşturduğunu gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı. 

Genellikle, bu teknik göstergelerden sonra, bir kripto para birimininfiyatının artması beklenir. Grafikte Gordongekko369, XRP’nin 0,37 dolarınüzerine çıkmasını beklediğini gösteriyor. Kısa bir süre önce, Bitcoin grafiklerinde bir Golden Cross da farkedildi. Ancak, BTC fiyatı yükselmek yerine 10.000 dolar seviyesinin altınadüştü.

XRPL Monitörü, XRP’de toplam yaklaşık 41,6 milyon olmak üzere iki şaşırtıcı fon transferinin gerçekleştirildiğini bildiriyor. Bu XRP’lerin mevcut kurdan karşılığı 11.419.591 dolardır. Analitik web sitesi Bithomp tarafından sağlanan veriler, transferlere en iyi iki kripto borsasının “Binance ve Huobi” ve daha küçük bir borsa olan Bithumb’un dahil olduğunu gösteriyor.

Bithumb cüzdanları arasında 25 milyon XRP transfer edildi. İkinci işlemde Huobi’den Binance’ye 16.660.000 XRP gönderildi. Kripto paralarla ilgili diğer kritik haberler için “Bitcoin’in 17 Bin Doları ve 20 Bin Doları Göreceği Tarihler Açıklandı!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!