tahminleri tutan analistler bu 7 faktor ripplei patlatacak

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – 2019’da ABD dolarına karşı %50’lik vahşi bir performansın ardından, Ripple’ın XRP’si bu yeni yıla başlamak için güçlü bir iyileşme sağladı. Aralık ayında 0,17 dolar civarında dibe vurduğundan bu yana, üçüncü en büyük kripto para biriminin fiyatı, sekiz haftalık sürede %100’e yakın bir kazançla 0,33 dolara yükseldi. 

XRP o zamandan beri 0,30 doların altına geri döndü. Kripto para kesinlikle anıtsal performanstan sonra sağlıklı bir geri çekilme görse de analistler önde gelen altcoin için daha fazla yükseliş olasılığından eminler. bitmainturkiye sizler için önümüzdeki aylarda varlığın boğa davasına katkıda bulunabilecek en iyi analistler tarafından ortaya konan yedi teknik faktörü derledi.

Son zamanlarda az sayıda analist Financial Survivalism kadar doğru tahmine imza attı. Usta kripto para birimi analisti, Bitcoin‘in büyümesini Ocak ayı ortasına kadar 9.200 dolar olarak belirledi ve bu tahmin nokta atışı gerçekleşti. Bunun dışında analist, birçok tahmininde yüksek başarı oranı yakaladı. Şimdi analist, XRP’nin daha güçlü bir hamlenin eşiğinde olabileceğini söylüyor. Salı günü yayınlanan bir tweet’te analist, aşağıdaki grafiği yayınlayarak, kripto para fiyatının önümüzdeki aylarda mevcut fiyattan %0,70 – %130 daha yüksek olmasını beklediğini belirtti.

Financial Survivalism, uzun vadeli kripto para birimi grafiğindekiçeşitli faktörlere bakarak bu yüksek tahmini güçlendirdi: Heiken Ashi mumlarıhaftalık olarak yeşile döndü, bu da bir tersine dönüş anlamına geliyor. Kriptopara birimi anahtar bir seviyeyi yatay desteğe dönüştürdü ve boğa davasınıgüçlendiren düşen bir kama deseninin üzerinde kırıldı. Analistin Bitcoinkonusunda son derece iyimser olduğunu da belirtmek gerekir. Analiste göre, kriptopara piyasası liderinin fiyatındaki artışın, XRP dahil altcoin fiyatlarındakiartışı etkilemesi muhtemel olduğundan, bu önemlidir.

Financial Survivalism Ripple’a yönelik boğa görüşlü olan tek analist değil. Brave New  Coin’in başarılı tahminleri olan analisti Josh Olszewicz, kısa süre önce XRP’nin yakında daha da yükselmesinin nedenlerini ortaya koydu:

Buna ek olarak Trader Smokey isimli analistin işaret ettiği gibi, kripto para birimi yakın zamanda haftalık bir mumu 0,28 dolarlık kilit direnç seviyesinin üzerinde kapattı. Bu seviye, son birkaç yılda kripto para birimleri için önemli bir fiyat noktası oldu ve bazı durumlarda makro destek ve direnç olarak hareket etti. Analiste göre, haftalık (uzun vadeli) bazda 0,28 dolarlık destek alması, XRP trendinin bir kez daha olumlu hale geldiğini gösteriyor.

HODL2100K isimli analiste göre ise IchiEMA, haftalık Ripple grafiğinde bir satın alma mumu bastı. Bu sinyal 2017’nin sonundan iki hafta önce görüldü ve altcoin şöhretli büyüme dalgasına başladı, bu sırada varlık ayda %1.000’den fazla arttı. Sonuç olarak XRP fiyatı 0,20 dolardan 3 doların üzerine çıktı. Kripto paralarla ilgili diğer kritik haberler için “Dev Tahmin: Tarih Tekerrür Ederse Bitcoin Yüzde 20.500’lük Fırlayabilir!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!