tether bitcoin bogalari icin 60 milyon usdt basmaya hazirlaniyor

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye – Tether yeni bir talep dalgasını bekliyor. En büyük stablecoin, kısa süre sonra piyasaya girecek olan 60.000.000 USDT daha bastı.

Tether Hazinesi, yaklaşan talebi karşılamak için bir“envanter ikmali” yaptı. Nakit enjeksiyonu, piyasa çırpınmayı sürdürdükçeboğaları daha da güçlendirebilir.

Whale Alert (@whale_alert) kısa süre içinde piyasaya60.000.000 USDT daha gireceğini bildiriyor. Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino’yagöre, yeni çıkarılan USDT’nin amacı gelecekteki talebi karşılamak. USDT“Gelecek dönem ihraç talepleri için envanter” olarak kullanılacak.

Haberler, Tether Hazinesi’nin 60 milyon USDT daha basmasından birkaç gün sonra geliyor. Yine, yaklaşan talebi karşılamak için bu basım bir ‘envanter ikmali’ olarak değerlendiriliyor. Her iki durumda da, bazı büyük kuruluşların USDT’ye ihtiyacı olduğu anlaşılıyor. Bunun kim olabileceğiyle ilgili ayrıntılar ise hala belirsizliğini koruyor.

Son birkaç hafta dünyanın en büyük stablecoininde aktifgelişmeler yaşanıyor. Tether kısa süre önce TRON’u bırakmış ve 300 milyonUSDT’yi Ethereum’un blok zincirine taşımıştı. Önde gelen akıllı sözleşmeplatformu, Tether’ın 4.6 milyar dolarlık piyasa değerinin yarısından fazlasınıelinde tutuyor.

Tether’ın bu ayın başlarında şaşırtıcı bir hamle ile 102milyon dolar yaktığı göz önüne alındığında, zamanlama oldukça merakuyandırıyor. Yakım için kesin neden belirtilmedi, ancak birisinin büyükmiktarda para ödediği anlaşılıyor.

Bitcoin, bu yılın başından bu yana iki kez 10.000 doları geçmesinerağmen, bir kez daha bu fiyat noktasını geri alamadı. Önde gelen kripto parabirimi şu anda 9.500 dolar civarında işlem görüyor. Yakın tarihli bir analizegöre, 9.650 dolarlık fiyat seviyesinin şu anda destek görevi gördüğü ifadeedilmişti.

USDT’nin bu yeni partisinin boğaları harekete geçiripgeçirmeyeceğini zaman gösterecek. Ancak, şu anda envanter olarak oturduğu içinpazara girmesi bir hafta veya daha fazla zaman alacaktır. Yine de, Tetherihraçları pozitif fiyat hareketi ile güçlü bir şekilde ilişkili. Yapılanaraştırmalar Bitcoin rallilerinin yaklaşık % 70’inin USDT ihraçlarıyla ilişkiliolduğunu tespitine yer veriyor. Sadece kripto para piyasası üzerinde herhangibir etkisi olup olmadığını görmek için sabırlı olmalıyız.

Tether’in basımı ile ilgili olarak bir yükseliş beklentisi olsa da yazının yazıldığı an itibariyle kripto para piyasasında düşüş yörüngeli bir hareketin olduğu  görülüyor.

Bitcoin yazının yazıldığı sırada  yüzde 3’e yakın bir düşüşle 9.584 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum yüzde 3’lük düşüşle 262 dolar seviyelerinden işlem görürken, Ripple’ın XRP’si de yüzde 4 düşüşle 0,268 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!