turk bitcoin piyasasinda bir ilk yasaniyor koineksten buyuk haber

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Türkiye’deki önde gelen Bitcoin ve kripto para borsalarından biri olan Koineks, tüm dünyada hizmet vermek için ABD lisansı aldıklarını duyurdu. ABD’den lisans alan Koineks böylece Türk Bitcoin piyasasında bir ilke imza atmış oldu.

Türkiye’nin önde gelen Bitcoin ve kripto para borsalarından biri olan Koineks, ABD’den FinCen Money Services Business (MSB) lisansı almayı başardı. Borsa konuya yönelik yaptığı açıklamada bu lisansla tüm dünyada hizmet vermeyi planladıklarını söyledi. Koineks Türkiye’de bu lisansı alan ilk Bitcoin borsası oldu. Borsanın konuya yönelik resmi açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor:

Değerli kullanıcılarımız, 2017 yılı başlarında ülkemizdeki kripto para sektörüne yenilik katma hedefiyle Koineks’in geliştirmelerine başladık. Hizmet vermeye başladığımız ilk günden itibaren ülkedeki en fazla kripto para çeşitliliği, en fazla anlaşmalı banka seçeneği, alanında en donanımlı müşteri hizmetleri ve ilk Bitcoin ATM’si gibi birçok yenilik ile beğeni kazanarak ülkenin en hızlı büyüyen kripto para borsası olduk. Şimdi birçok yeniliği daha hayata geçireceğimiz yepyeni bir dönemi başlatıyoruz! Ülkemizde elde ettiğimiz başarı ve edindiğimiz tecrübeler ile 3. Yılımızda hedefimizi daha ileriye taşıyor ve ABD’den aldığımız FinCen MSB (Money Services Business) lisansımız ile tüm dünyada hizmet vermeye başlıyoruz. Yine bir ilke imza atarak FinCeN MSB lisansına sahip Türkiye’deki ilk kripto para borsası olmanın gururunu paylaşıyoruz. Yaşayacağımız bu değişim ve büyümeyi destekleyecek bir adım atarak, ülkemizde ve tüm dünyada kolaylıkla benimseneceğine inandığımız, yepyeni marka ismimizi açıklayacak olmaktan heyecanlıyız.  Bugüne kadar elde ettiğimiz deneyim ve başarıları, yeni marka ismimiz ile birlikte tüm dünyaya taşımayı hedeflediğimiz yeni bir dönem başlıyor.   Bu değişim uzun zamandır beklenen birçok yenilik ve sürprizi beraberinde getirecek. Yeni marka ismimizi ve yeniliklerin detaylarını çok yakında tüm iletişim kanallarımızdan paylaşacağız.  Bize duyduğunuz güven ve göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. 

Koineks’in açıklamalarında dikkat çeken ise yakında yeni bir markanın duyurusunun yapılacak olmasıdır. Ayrıca borsa, bu değişimin uzun zamandır beklenen birçok yenilik ve sürprizi beraberinde getireceğini de ekliyor. 2017 yılının başlarında faaliyete geçen Koineks Bitcoin, Ethereum ve Ripple gibi kripto paraların da içinde bulunduğu 13 farklı kripto parayı destekleyen Türkiye’nin en büyük Bitcoin borsalarından biri. Kripto paralarla ilgili diğer kritik haberler için “Son Dakika: Popüler Türk Bitcoin Borsası Paribu’da Güvenlik İhlali!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!