usta analist kasimda patlayacak 4 altcoini acikladi

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Başarılı kripto analisti ve yatırımcı Lark Davis, bu Kasım ayında yükselebileceğine inandığı 4 altcoin’i açıklıyor. Ayrıca analist, Bitcoin tahminini de açıklıyor.

Usta kripto analisti Lark Davis’in açıkladığı beş kripto para birimi, ay içinde yükseliş katalizörleriyle karşılaşabilecek büyük hacimli kripto paralardır. İlki, bu Kasım ayında ilk halving’ini gerçekleştirecek olan gizlilik odaklı kripto para ZCash (ZEC)’tir. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu, ZCash için büyük bir anlaşma olacak, çünkü şu anda ZCash için enflasyon %26 gibi, bu da diğer büyük kripto para birimlerinin çoğunun çok üzerinde. Böylece, ZCash halving’i bu enflasyonu yaklaşık %13’e düşürecek. Hala büyük, ancak mevcut seviyelerden çok daha az.

ZCash, piyasaya girişinden bu yana önemli bir hareket görmemesine ve halving olayının bir kripto parayı fırlatacağının kesin olmamasına rağmen Lark Davis, halving’in enflasyon düzeltmesinin altcoin’e geçici bir artış verebileceğini söylüyor.

Lark Davis’in listesinde iki numarada, akıllı sözleşmeler sürümüne yaklaşan Cardano (ADA) var. Lansman tarihi şu anda belirsiz olsa da Lark Davis, bu Kasım ayında Cardano’nun akıllı sözleşmelerinde bazı adımlar atmasını bekliyor. Lark Davis, akıllı sözleşmeler platformu çalışmaya başladığında, önümüzdeki yıl Cardano’da yüzlerce uygulama oluşturulduğunu görebileceğimizi vurguluyor.  

Lark Davis’in üçüncü seçimi, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para olan Ethereum (ETH)’dur. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Ethereum 2.0’ın şu anda Genesis çıkışına sadece altı ila sekiz hafta kaldığı düşünülüyor. Bu da Ethereum 2.0 Genesis’in bu yıl piyasaya sürülmesinin son derece muhtemel olduğu anlamına geliyor. Özellikle, lansman tarihi muhtemelen herhangi bir gün duyurulacağı için bunu Kasım ayında izlemek istiyoruz.

Kripto analisti, Ethereum 2.0’ın lansman tarihi belirlendikten sonra Ethereum fiyatının fırlamasını beklemekle kalmıyor, aynı zamanda uzun vadeli fiyat artışlarını da bekliyor.

Lark Davis’in dördüncü seçimi Bitcoin (BTC) forku olan Bitcoin Cash (BCH). Lark Davis, BCH topluluğunun bir kısmının Bitcoin Cash’ten uzaklaştığını ve muhtemelen 15 Kasım’da yeni bir fork tanıtacakların söyledi. Kripto analistine göre, fork’un tanıtımı tüm BCH sahiplerini kapsayan yeni  bir airdrop’u içerebilir. Bu durum analiste göre, BCH fiyatında bir artışa neden olabilir.

Lark Davis’in Kasım ayı için satın almayı önerdiği son kripto varlığı, kral kripto paranın kendisi yani Bitcoin’dir. Lark Davis’e göre, BTC her zaman harika bir satın alma olsa da teknikler, makro resim, yüksek kurumsal ilgi ve son PayPal haberi gibi gelişmeler, Bitcoin’i 2017’nin en yüksek seviyesine geri götürebilecek büyük bir yıl sonu boğa koşusuna işaret ediyor. Analiste göre, bu seviyeler 2020’nin kapanışından önce gerçekleşebilir. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin, yıl sonunda büyük bir patlama partisi yapacak gibi görünüyor. Bitcoin’in temelde aya gitmesi ve muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması yakın.

Lark Davis, bu kripto paraların Kasım’da yükselebileceğine inansa da pazarın başarısının özellikle ABD seçimleri olmak üzere önemli makro faktörlere bağlı olduğu konusunda uyarıyor. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Şu anda en büyük joker kart, ABD seçimleri … Muhtemel olmayan bir durumda, çekişmeli bir seçim yapmamız durumunda, piyasaların sert bir şekilde çökmesini ve hızla çökmesini bekliyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!