visa ve goldman sachs lider blockchain ticaret birligine katildi

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Çarşamba günü, Dijital Ticaret Odası (Chamber of Digital Commerce); Visa, Goldman Sachs ve Six Digital Exchange’in (SDX) yönetim komitesine eklendiğini duyurdu. Eski Beyaz Saray Genelkurmay Başkanı  ve Congressional Blockchain Caucus’un kurucularından biri olan Mick Mulvaney de odanın danışmanlar kuruluna katılacak.

Mulvaney, Beyaz Saray’dan Mart ayında ayrıldı. Yönetim kurulunda, Blockchain Araştırma Enstitüsü’nden Don Tapscott ve şu anda Dijital Dolar Projesi’nde çalışan eski CFTC Başkanı Chris Giancarlo da dahil olmak üzere bir dizi önemli figür de katılacak.

Cointelegraph haberine göre danışma kurulunun kadrosuyla ilgili olarak Başkan ve Kurucu Perianne Boring,  odanın ötesinde bir dizi uzmanlık edinmenin önemini açıkladı:

“Farklı görüşlere sahip olmamız önemli, çünkü kamu politikası üzerinde çalışırken, çalışmanız herkesi etkiler. Tüm ekosistemi etkiler. Bu nedenle, bir endüstrinin tüm kapsamını ve potansiyel politikanın herkesi nasıl etkileyebileceğini gerçekten anladığınızdan emin olmalısınız.”

Visa ve Goldman Sachs’ın eklenmesi konusunda ise, ödemeler ve bankacılık devleri tarafından daha fazla kripto etkileşimi eğilimi olduğu görülüyor. Visa’nın kripto para birimi başkanı Cuy Sheffield, “Visa sürekli olarak dijital para birimleri gibi ödeme yeniliklerini; bunların mevcut ağımıza ve ürünlerimize nasıl bağlanabileceklerini veya bunları nasıl genişletebileceklerini araştırıyor,” dedi.,

Bu güncellemenin daha geniş anlamda kripto para benimsenmesi için ne anlama geldiği konusunda ise Boring, “İnsanlar küresel ekonomide blockchain teknolojisinin önemini anlamaya başlıyor,” dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!