3 uzmandan bitcoin ongoruleri

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Uzmanlara göre, Çin yasağı Bitcoin için büyük bir “risk alma anı” olabilir. 3 ünlü isim, Çin yasağının Bitcoin’de büyük fırsatları da beraberinde getirdiğine inanıyor. Yorumlara birlikte bakalım…

Great American Mining kurucu ortağı Marty Bent, Çinli madencilik devi Bitmain’in üretim operasyonlarını Çin’den diğer ülkelere taşımasının en büyük kripto para birimi için “son derece yükselişli” olacağını belirtti. Bent, bunun en büyük kripto para birimi için önemli bir “risk alma anı” olacağına inanıyor.

Foundry Service iş geliştirme başkan yardımcısı Kevin Zhang, Çin’in kripto para madenciliği sektörüne yönelik artan kısıtlaması nedeniyle Bitmain’in ticari üretimindeki aslan payının Malezya ve Endonezya’ya taşınmasını beklediğini tweetledi. Kevin Zhang, bu değişimin lojistik maliyetleri ve üretim süreciyle ilgili bazı “ciddi etkileri” olacağına inanıyor:  

Yurt dışında yeniden birleşmek zorunda kalacak sadık yerel alıcıları/bayileri kaybetmek, artan lojistik maliyetleri, potansiyel kalite sorunları, Çin yönetimiyle daha fazla sürtüşme ve dış kaynaklı üretim…

bitmainturkiye.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, görevden ayrılan ABD Senatörü Pat Toomey ve Senato adayı Blake Masters kısa süre önce hükümeti, Çin’in Bitcoin düşmanlığına karşı bir kripto para birimini benimseyerek, bunu fırsata çevirmeye çağırdı. Florida, Texas ve Wyoming gibi eyaletlerin kripto para endüstrisini aktif olarak desteklediği ABD, kripto para madenciliği için bir merkez haline geldi.Çin’in en sert kripto para yasağı ile ​​ilgili haberler başlangıçta piyasayı çökertirken, Bitcoin hafta sonu toparlanmayı başardı.

Fundstrat’tan Will McEvoy, geçmişteki Bitcoin yasaklarının yatırımcılar için büyük satın alma fırsatları sunduğunu belirledi. Çin’in başlangıçta finans kurumlarının Bitcoin işlemleri yapmasını yasakladığı gün en büyük kripto para birimini satın alanlar bugüne kadar %4.266 arttı. Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 4 oranında düşüşle 42.500 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 800 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!