bitcoin yuzde 20 500luk firlayabilir

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Kripto para analistleri, Golden Cross olarak bilinen nadir bir Bitcoin (BTC) boğa göstergesini izliyor. Bir analiste göre, BTC’nin bu göstergeye dayanan geçmişine bakıldığında kripto paradaki yüzde 20.500’lük bir ralli yaklaşıyor olabilir.

Bir Golden Cross, varlığın 50 günlük hareketli ortalaması 200 günlük hareketli ortalamasının üzerine çıktığında ortaya çıkar. Analistler, gelecekteki boğa piyasalarını tespit etmek ve tanımlamak için Salı günü meydana gelen Golden Cross’u kullanıyorlar. 

Golden Cross, BTC’nin şu anda tanık olduğu yüksek işlem hacminde özellikle güçlü bir sinyal olarak kabul ediliyor. Kripto para etkileyicisi ve başarılı analist Nick Chong, Golden Cross’un Bitcoin için uzun vadede iyi şeyler getirebileceğini söyledi. Başarılı analist Bitcoin’in 2012, 2015 ve 2019’dan önceki Golden Cross’larını özetliyor. Analist açıklamalarına şunları ekliyor:

Gerçek Bitcoin Golden Cross’ları %20.500, %6.750 ve %150 rallilere yol açtı. Tarih tekerrür ederse, BTC önümüzdeki yıllarda çok başarılı olabilir.

Ancak tüm yatırımcılar Bitcoin’in 2020 beklentileri konusunda iyimser değil. Büyük boğa göstergesine rağmen, popüler bir kripto para analisti olan  Coffee, Bitcoin’de yukarı doğru büyük bir uzun vadeli hareket beklemenin çok erken olabileceğini söyledi. Anonim analist, Twitter’daki 20.000 takipçisini Bitcoin’in 2016’daki son halving etkinliğinden kısa bir süre sonra meydana gelen düşüş nedeniyle uyarıyor.

İlk olarak Bitcoin, 9Temmuz 2016’da 664 dolara yükseldi ve 2 Ağustos’a kadar 466 dolara düştü. Piyasayayeni giren BTC oranını yarı yarıya azaltacak olan BTC’nin halving etkinliğiMayıs ayı için planlanıyor. 2016’daki olayların tekrarlanması, yeni birkripto kışının ufukta olduğu anlamına gelebilir. Buarada, Bitcoin’in ticari marka oynaklığı devam ediyor. Salı günü bir kezdaha 10.000 doların üzerine çıktıktan sonra, lider kripto para birimi anidenkilit psikolojik seviyenin altına düştü.

Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 5 oranında düşüşle 9.600 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 175 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Bitcoin yazım sırasında piyasa değeriyle 46,6 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor. Kripto paralarla ilgili diğer kritik haberler için “Son Dakika: Popüler Türk Bitcoin Borsası Paribu’da Güvenlik İhlali!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!