bu altcoin rekorlar kitabina girmeye aday

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Gelişen Bitcoin dijital altın anlatısının yanında dijital gümüş olarak görülen altcoin Litecoin, bazı altcoin’lerin gerisinde kaldı. Ancak bir analiste göre bu durum yakında değişebilir ve Litecoin, Bitcoin’in başarısından faydalanabilir. İşte kripto analistine göre LTC’nin BTC’nin performansını yakalayabilecek olmasının nedenleri…

Ancak bir analiste göre, Litecoin yalnızca çöktü, henüz bitmedi ve Bitcoin’in başarısı nedeniyle fayda sağlayabilir. Kripto analisti Tony Spilotro’ya göre LTC daha küçük işlemler için daha uygundur ve ücretleri minimumda tutmak için Lightning Network kanalları sunar. Her iki madde de altcoin’in BTC’den neden faydalanabileceğinin temel nedenleri. Ama çok daha fazlası olabilir.

Tony Spilotro’ya göre yukarıda özetlenen nedenler kesinlikle Bitcoin ve Litecoin’e de sıçrayabilecek başarısı ile ilgili faktörlerdir. Litecoin, Bitcoin Core kodundan doğar. Bitcoin gibi, yalnızca 84 milyon LTC’lik kıt bir arzı var. Pek çok benzerliği arasında, LTC, madencilik için SHA256 yerine Scrypt’e güveniyor. Analiste göre yeşil kripto para birimleri yeni anlatı haline gelirse, dijital gümüşün parlama zamanı gelecek.

Verilere göre LTC/BTC grafiği, ilk kripto para birimine karşı yıllarca düşük performans gösteriyor. Her Bitcoin, her bir Litecoin’den 200 kat daha değerli, ancak arz sadece dört kat daha fazla. Spilotro’ya göre bu verilere bakıldığında ve piyasa sonunda bunun mantıklı olmadığını fark ettiğinde, rekor seviyeler görülebilir. bitmainturkiye.com verilerine göre LTC, yazım sırasında 161 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!