devaluasyondan korunmak icin portfoyunuzun yuzde 3unu bitcoine ayirin bitgo ceosu

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Kripto para birimi varlık yöneticisi BitGo’nun CEO’su, koronavirüs önlemlerinin insanları fiat para biriminden uzaklaştırıp altına ve Bitcoin’e (BTC) yönlendireceği konusunda uyardı. Mike Belshe, 12 Ağustos’taki bir tweet dizisinde yatırımcıları portföylerinin en az %3’ünü Bitcoin’e ayırmaya şiddetle çağırdı.

Belshe, dünyanın dört bir yanındaki birden fazla yargı sisteminin zorunlu önlemler aldığından ve ABD’nin bu politikayı kullanarak kendisi için bir hapishane yarattığını söyledi:

“Hükümet, siyasi doğruluk için karantinayı sürdürmeye zorlanıyor ve bu da onları daha fazla para basmaya sürükleyecek. Kurumsal yatırımcılar buna dikkat çekiyor ve devalüasyonun nakit tutmayı zorlaştıracağını biliyorlar.”

Bu kurumlardan biri olan, milyar dolarlık şirket MicroStrategy’nin Bitcoin’i hazine rezerv varlığı olarak benimsediğini doğrulaması bu hafta gündemdeydi.

250 milyon dolarlık satın alım, değişim hissini pekiştirdi ve CEO Michael Saylor’ın Bitcoin’in benzersiz para özelliklerini vurgulamasıyla Belshe “Alternatif arıyorlar ve bu arayış Bitcoin, altında son buluyor…” dedi.

“Şu anda Bitcoin’iniz yoksa net değerinizin en az %3’ünü Bitcoin’e aktarmanızın zamanı geldi. Bu, hayatınız boyunca göreceğiniz en düşük riskli, en yüksek getiri sağlayacak asimetrik yatırımdır.”

Karantina önlemleri Bitcoin destekçileri tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Özellikle “The Bitcoin Standard” yazarı Saifedean Ammous, karantina önlemlerini bir ülkenin nüfusu için uzun vadede koronavirüsten çok daha zararlı olduğu için eleştirmişti. Bu eleştiri, Ammous’un kitabında yer alanlardan ve Henry Hazlitt’in “Economics in One Lesson” gibi harcama ve borçlanmaya dayalı ekonomi politikasını eleştiren diğer konulardan geliyor.

Enflasyonist fiat para birimi ile azalan refah arasındaki açık ilişki, Bitcoin’in gelecekte tasarruf etmek isteyenler için tek gerçek çözüm olduğu anlamına geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!