ethereum cardano mimarisini mi kopyaliyor iste vitalik buterinin cevabi

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Gün geçtikçe daha fazla geliştirici Ethereum (ETH) 2.0 testnet’ini keşfederken, intihal suçlamaları havada uçuşmaya başladı. Bazı Reddit kullanıcılarına göre yeni ağ, Cardano’yu (ADA) andırıyor.

Birden fazla ETH2 bağımsız test ağının çıkmasından sonraEthereum Vakfı, Ethereum gelişmesiyle ilgilenen herkesin bu ağın özelliklerinitest etmesini istedi. Ancak bazı testnet kullanıcıları beklenmedik bir sonucaulaştı.

Aktif bir Reddit kullanıcısı olan Tradefeedz, deneyimini Ethereum (ETH) 2.0 işlem doğrulamasıyla paylaştı ve Ethereum 2.0 mimarisinin Cardano’ya benzediğini kanıtlayan bir ekran görüntüsü yükledi.

Böylece Tradefeedz, Ethereum 2.0 slot’larını ve epoch çözümlerinin Cardano tasarımını kopyaladığını belirtti. “Slot”, doğrulama için önerilen bir bloğa karşılık gelirken “epoch” önceden belirlenmiş bir durumla birlikte blockchain’in var olduğu dönem anlamına geliyor.

Tartışma Ethereum subreddit’ine aktarıldı ve bu iddia Vitalik Buterin’in dikkatini çekti.

Ethereum’un kurucusu, bu iddiaya Tesla arabaları hakkında alaycı bir yorum göndererek cevap vermeye karar verdi.

Bu cevaptan da anladığımız gibi, Buterin’e göre PoS consensus’u için “slot ve epoch” tasarımı, otomobillerin dört tekerleğe sahip olması gibidir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!