kirmizi tahtada kalan 7 altcoin

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Popüler altcoin projelerinden Enjin Coin (ENJ), yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra düşüyor. STORJ alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. WAXP, yükselen bir destek çizgisinden ayrıldı. ENJ hala yükselen bir destek çizgisini takip ediyor. Bu makalede, bitmainturkiye.com olarak geçen hafta en çok artan yedi altcoine, daha spesifik olarak 26 Kasım’dan 3 Aralık’a kadar olan aralıkta bir göz atıyoruz. Bu altcoinler şunlar: Gala (GALA):-19.84%, Hive (HIVE) : -19.51%, Storj (STORJ) : 19.38%, WAX (WAXP) : -16.17%, Immutable X (IMX) : -15.29%, Enjin Coin (ENJ) : -15.21% ve Zcash (ZEC) : -13.44%.

Listemizdeki ilk altcoin GALA, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,84 dolara ulaştığı 26 Kasım’dan bu yana aşağı doğru hareket ediyor. Bu, %1045 büyüklüğünde 16 günlük bir yukarı hareketin doruk noktasıydı. O zamandan beri GALA %36 azaldı. Ancak token, 0,5 Fib geri çekilme destek seviyesi olan 0,46 dolar desteğine yaklaşıyor. Bu bölgede bir sıçrama başlatamazsa, hem yatay destek alanı hem de 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi tarafından oluşturulan 0,36 ABD dolarından daha da güçlü bir destek olacaktır.

Sıradaki altcoin HIVE 26 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı. Bir düşüşün ardından başka bir yukarı hareket başlattı. Ancak, önceki zirvelerine ulaşamadı ve 30 Kasım’da düşük bir zirve oluşturdu (kırmızı simge). Bu, fiyatın önceki zirvelerine ulaşmak için yeterli güce sahip olmadığı için düşüş işareti olarak kabul ediliyor. Bununla birlikte, HIVE, bir sıçrama başlatması muhtemel bir alan olan 0,5-0,618 Fib geri çekilme destek alanına 1,73 dolar ile 2,05 dolar arasında yaklaşıyor.

19 Kasım’da STORJ alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Daha sonra, üç gün sonra destek olarak doğrulamak için geri döndü (yeşil simge). Ardından, 27 Kasım’da 3.51 dolara kadar yükselen başka bir yukarı hareket başladı. Ancak, token 3.30 dolar yatay direnç alanı tarafından reddedildi ve düştü. Bu, tüm zamanların en yüksek fiyatından önceki son direnç. Bu nedenle, bunun üzerinde bir kırılma, yukarı doğru hareketin hızlanmasına neden olabilir.

WXP, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,99 dolara ulaştığı 17 Kasım’dan bu yana düşüyor. Şu ana kadar %39 düştü. 30 Kasım’da yükselen bir destek çizgisinden ayrıldı ve düşüş oranını daha da hızlandırdı. En yakın destek alanı 0,485 dolar. Bu, şimdi destek görevi görmesi beklenen önceki tüm zamanların en yüksek direnç alanı.

IMX, 26 Kasım’dan bu yana alçalan bir takoz içinde düşüyor. Kama bir yükseliş modeli olarak kabul ediliyor, bu da ondan nihai bir kopuşun muhtemel olacağı anlamına geliyor. 2 Aralık’ta token, 0.618 Fib geri çekilme destek alanı ile çakışan kamanın destek hattında sekti. Destek seviyelerinin birleşmesi, sıçramanın geçerliliğini güçlendirdi. IMX patlarsa, bir sonraki en yakın direnç 8.25 dolarda olacak.

 ENJ, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 4.84 dolara ulaştığı 25 Kasım’dan bu yana düşüyor. Şu ana kadar %31 düştü. Ancak, 3 Aralık’ta (yeşil simge) sıçrayarak uzun vadeli yükselen bir destek çizgisini doğruladı. Yükselen destek çizgisi yerinde olduğu sürece yükseliş yapısı bozulmadan kalır.

21 Kasım’da ZEC yükselen bir paralel kanaldan çıktı. Ancak, 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyesinin yarattığı 270 dolarlık direnç alanını temizleyemedi. ZEC, bir kez daha altına düşmeden önce direncin üzerinde saptı. Bununla birlikte, token 2 Aralık’ta geri döndü ve kanalı destek olarak doğruladı (yeşil simge). Bu nedenle, yakında başka bir kaçış girişiminde bulunması olasıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!