turkler bu hafta bu altcoin projelerine kostu

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Kripto para piyasası, geçen haftanın Terra (LUNA) ve UST olaylarını üzerinden atmaya devam ederken Bitcoin 30.000 dolar seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor. Bu sırada yatırımcılar hala Terra fiyat hareketlerini merak ediyor gibi gözüküyor. İşte Türk yatırımcıların, veri platformu CoinGecko’da en çok aradığı altcoin projelerinin listesi…

14-20 Mayıs 2022 haftasına dair verileri bitmainturkiye.com ile paylaşan CoinGecko’ya göre, bir haftalık süreçte Türk kullanıcılar en çok Terra (LUNA)’yı aradı. Listede, Terra ekosisteminin algoritmik stablecoin’i olan UST de yer alıyor. Bilindiği üzere bu iki altcoin, geçtiğimiz iki hafta boyunca sert düşüşleriyle gündeme geldi. Derin kayıplarının arkasında, ABD dolarına 1:1 oranında sabit olması gerekirken 1 doların oldukça aşağısına inen UST yer alıyordu. Yatırımcıların en çok araştırdığı coin’ler ve coin’ler hakkındaki kısa bilgileri aşağıda görebilirsiniz:

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!