unlu ceo bu altcoin den uzak durun

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

Three Arrows Capital CEO’su Su Zhu, kripto acemilerine akıllı sözleşme platformu ve güçlü altcoin Cardano’dan (ADA) uzak durmalarını tavsiye ediyor.

Three Arrows Capital CEO’su Su Zhu, komşusunun kendisine “Cardano’ya yatırım yapıp yapmama” konusunda bir soru sorduğunu belirtiyor. Su Zhu, ona mesafesini korumasını ve kripto paranın son parabolik yükselişinin ışığında başka bir yere bakmasını söylediğini belirtiyor. Three Arrows Capital CEO’su konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Birkaç hafta önce komşularımdan biri Cardano‘yu soruyordu ve ben de ona uzak durmasını söyledim. Ona uzak durmasını söyledim ve ona uygun varlıkların bir listesini verdim ve o benim aptal olduğumu düşünüyor.

Riskten korunma fonu yöneticisi, kripto pazarının gelişmekte olan merkezi olmayan finans (DeFi) sektörüne çok daha fazla odaklanıyor. Birçok bireysel yatırımcı ise yüksek piyasa değerine sahip altcoin projelerinde bu boğa döngüsünde, vahşi bir oynaklık dalgası öngörüyor.

Three Arrows Capital CEO’su ise volatilitenin muhtemelen tecrübesiz kripto yatırımcılarını sarsacağını söylüyor. Ancak Su Zhu, şu ana kadar bu döngünün dezavantajlarının tahmin edildiği kadar büyük olmadığını belirtiyor. Three Arrows Capital CEO’su konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bununla birlikte, döngü öyle ki ilk dalganın gerçekten iyi olması ve çok para kazandırması gerektiği gibi…. Sonra herkes gerçek FOMO’nun (kaçırma korkusu) komik bir şekilde zenginleşen insanlardan gelmesi gerektiğini düşünüyor. Satın almadığınız varlığı satın alın… Bu açıdan bakıldığında, neredeyse çok erken… Bence oradaki yolda, özellikle sistemdeki kaldıraçla oldukça ağır dezavantajlar yaşayacaksınız. Ancak bence uzaklaştırırsanız, aslında genel olarak, dezavantajlar insanların düşündüğünden çok daha az olacak. Özellikle altcoin’lerde bile döngü boyunca olun.

DeFi alanına bakıldığında Su Zhu, DeFi tabanlı altcoin’lerin büyük ölçüde son zamanlarda bir aralıkta işlem gördüğünü söylüyor. Ancak Su Zhu, kurumsal paranın alanı gözetlediğini ekliyor. Sermayeleri DeFi piyasalarına girdiğinde Su Zhu, bu varlıkların potansiyellerine ulaşmaya başlayacağına inanıyor. Three Arrows Capital CEO’su konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DeFi’nin son coşku dalgasından bu yana nispeten düşük performans gösterdiği kesinlikle doğru, ancak bence bu aynı zamanda insanlar satın aldıkları eski paraları hatırladıkları için de…. Fiyata bakıyorlar ve hala tüm zamanların en yüksek seviyesinin altında. Hala aynı birim önyargısına düşüyorlar ve birçok DeFi parası henüz bazı borsalarda listelenmedi. Ama aslında bunun geçici olduğunu düşünüyorum, çünkü kurumsal paranın geldiğini düşünüyorum. Bu geliyor… Aslında DeFi tezini çok anlıyorlar ve ayrıca gerçekleşen aktivite miktarını da alıyorlar. Bu yüzden zamanının geleceğini düşünüyorum… Eninde sonunda para topu geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!