usta analist bitcoin ripple ve ethereumun kaderi bu seviyeye bagli

Aradığınız kelimeyi yazın ve entera basın, kapatmak için esc butonuna tıklayın.

bitmainturkiye.com – Tüm kripto piyasası son birkaç haftadır mücadele ediyor. Şubat ayının ortalarında BTC 10.500 dolardan 3.800 dolara kadar düştüğü için Bitcoin’in düşüşüyle ​​katalize edilen çılgın bir selloff meydana geldi. Bu selloff, piyasanın teknik gücüne önemli ölçüde zarar verdi ve birçok yatırımcı ve analistin düşüş eğilimini benimsemesine yol açtı. Önde gelen bir analist, boğaların şimdi piyasayı daha yüksek seviyelere itmek için üstesinden gelmeleri gereken bir anahtar seviyenin olduğunu belirtiyor. Aksi durumda analiste göre, başarısızlık önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli kayıplara yol açabilir.

Yazım sırasında, toplu kripto piyasası değeri kabaca 174 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Bir aylık bir zaman dilimi içinde, pazarın önemli bir oynaklık gördüğünü ve pazarın Mart ayı başındaki 264 milyar dolarlık yüksek seviyelerden 13 Mart’ta 118 milyar dolara düştüğünü belirtmekte fayda var. Bu inanılmaz düşüş, birçok büyük kripto para biriminin %50 veya daha fazla düşmesine neden olan sert selloff ile birlikte ortaya çıktı.

Twitter’da popüler bir kripto para birimi analisti olan Michaël van de Poppe, son bir tweet’te boğaların Bitcoin ve Ripple, Ethereum gibi altcoin’lerin yükselmesi için 185-190 milyar dolarlık piyasa değeri seviyesini geri kazanmaları gerektiğini açıkladı. BTC tahminlerinde yüksek başarı oranı yakalayan analist açıklamalarına şunları ekledi:

Kripto paraların toplam piyasa değeri burada da oldukça açık. Piyasanın boğa olabilmesi için 185-190 milyar dolar seviyesinin geri kazanılması gerekiyor. O zamana kadar, sadece düşüş eğilimi yeniden test edilir.

Boğaların hakim olması için, Bitcoin’in tüm pazarı daha yüksek seviyeye taşımak için harekete geçmesi gerekiyor. Yakın vadede, Bitcoin’in bir boğa “üçlü dip” modeli oluşturma sürecinde olması mümkün.

Ancak bir başka popüler kripto analisti olan Big Cheds, BTC’nin hala “kararsız ayak” üzerinde durduğunu açıkladı. Bitcoin bu paterni onaylar ve daha yükseğe tırmanmaya başlarsa, piyasa değerinin kısa vadeli kilit direncini aşmasına ve kayda değer bir ralli yaşanmasına neden olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!